• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 23589 beoordelingen
Janneke
op 17-01-20

"Jullie klantenservice is geweldig, kan niet beter! "

10 van 10
Inge
op 15-01-20

"Super leuke site, en snel bezorgt! "

10 van 10
Vienna
op 15-01-20

"Ja zeker,goed kwaliteit en snel in huis,gr "

8 van 10

Unieke Woondecoratie

Vrolijk je huis op met een van de leuke cadeaus voor wonen. Personalgifts heeft de leukste wooncadeaus die je huis een persoonlijke touch geven. Creëer een huiselijk gevoel met een gepersonaliseerd cadeau voor in huis met eigen foto en tekst! Of je nu iets zoekt voor in je eigen huis of om iets cadeau te geven voor een housewarming, verjaardag of een verhuizing. Een uniek wooncadeau fleurt de woning direct op.

Woondecoratie

Laat je inspireren door de vele leuke wooncadeaus van Personalgifts. Voor elke woonruimte is er een geschikt cadeau. Of je nu iets nodig hebt voor aan de muur, voor op de salontafel, de slaapkamer of voor in de hal, hier vindt je zeker het mooiste cadeau voor in huis.

Tip: Klok

Weinig objecten in huis waar je zo vaak een blik op werpt, als op de klok. Het is dan natuurlijk wel leuk om elke keer naar een leuke klok te kijken. Wees origineel en bij de tijd met een van de klokken van Personalgifts. Maak zelf heel eenvoudig een unieke klok. Keuze uit diverse kaders waarin je jouw eigen foto en tekst kan laten bedrukken. Met zo'n prachtige klok zal de tijd niet snel meer vergeten worden.

Tip: Muismat

Fleur je werkplek in huis op met een unieke muismat! Met een persoonlijke muismat met eigen foto, logo of tekst wordt thuiswerken niet meer vervelend.

Tip: kaarsen

Een kaars branden in huis maakt elke winteravond een stuk warmer en gezelliger. Kan jouw huis of iemand die je kent wel wat gezelligheid gebruiken? Ontwerp dan zelf een mooie kaars. In onze gebruiksvriendelijke foto-editor kun je een unieke kaars maken met leuke designs en kaders, waarop jouw foto en tekst worden bedrukt. Wat zal deze kaars de woning een prachtig uitstraling geven!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met