Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 11377 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
cloeop 22-11-17

"Super service. "

10 van 10
Nicoleop 22-11-17

"Ik heb een aantal van deze boeken voor mijn kinderen gekocht en ben erg blij met de kwaliteit, en snelle.."

10 van 10
Anneliesop 22-11-17

"Ja overzichtelijke site met veel kado mogelijkheden! "

10 van 10

Wanddecoratie Cadeau

Ben je de kale muren beu en zoek je iets leuks voor aan de wand? Personalgifts heeft de leukste wanddecoraties om jouw wanden mee op te fleuren! Kale muren behoren tot het verleden met een van deze leuke wanddecoraties die allemaal zijn te personaliseren met eigen foto, design en/of tekst.

Wanddecoratie tips

Een mooie wanddecoratie is ook altijd leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een familielid die net een baby heeft gekregen, vrienden die zijn gaan samenwonen of om opa en oma te verrassen met een leuke wanddecoratie waarop de kleinkinderen staan afgebeeld. Een persoonlijke wanddecoratie die door jou zelf is ontworpen zal in ieder huis een ware blikvanger zijn.

Tip: Canvas

Een canvas schilderij van je eigen foto is altijd een leuke herinnering voor aan de muur. Met dit cadeau krijgt je leukste, grappigste of dierbaarste herinnering een mooie plaats in huis. Op deze manier zal jij elke keer bij het kijken naar het canvas dat speciale moment weer opnieuw beleven!

Tip: Poster

Creëer een uniek aandenken van dat onvergetelijke moment. Was het moment van die ene foto zo speciaal dat een klein formaat niet indrukwekkend genoeg is? Laat jouw foto dan echt tot zijn recht komen op een grote poster. Zo komt jouw speciale moment echt weer tot leven. Een poster is natuurlijk ook een uniek aandenken om cadeau te geven. Gebruik de editor bij het maken van de poster met eigen foto. Voeg een leuke tekst en een bijzonder effect toe voor een supermooi resultaat.

Tip: Klok

In ieder huis hangt wel een klok. Niemand komt graag te laat, maar wil je niet elke keer tegen zo'n standaard klok aankijken? Ontwerp dan hier zelf een unieke klok met jouw eigen foto en tekst. Een originele klok is ook leuk om cadeau te geven als er bekende zijn gaan samenwonen of verhuisd zijn. Met zo'n geweldige klok ben je gegarandeerd van een leuk muur, en zal de tijd zeker niet worden vergeten!
+ Lees meer...