• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Verkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - Secretaressedag
Verkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - SecretaressedagVerkade giftbox - Secretaressedag

Verkade giftbox - Secretaressedag

€ 12,95
Staffelkorting?
Uitverkocht
  • Met naam en persoonlijke boodschap
  • Haarscherpe print in de mooiste kleuren
  • Gevuld met overheerlijke Verkade chocolade
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
icon
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Verkade Secretaressedag giftbox :
Chocolade: heerlijke Verkade pure en melk chocoladereep
Gewicht: 2 x 111 gram
Afmetingen: 19 x 14 cm

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

De ultieme verrassing voor secretaressedag, de Verkade Secretaressedag giftbox!

Is jouw secretaresse of assistent echt een rots in de branding en maakt hij of zij jouw baan echt een stukje leuker? Dan verdienen zij het om met Secretaressedag eens goed verrast te worden. Zet jouw secretaresse echt in het zonnetje en geef hem of haar de speciale Verkade giftbox speciaal voor Secretaressedag. Een giftbox met waanzinnig design en ook nog eens gevuld met een heerlijke pure- en melkchocolade reep van Verkade. Daar ga je toch van watertanden?

Het allerleukste van de Verkade Secretaressedag giftbox is dat je hem extra persoonlijk kunt maken door de naam van jouw secretaresse toe te voegen aan het design. Zo kun jij jouw secretaresse of assistent op een unieke manier bedanken voor alles wat hij of zij voor jou en het bedrijf doet. Nu is Secretaressedag natuurlijk de perfecte dag voor dit cadeau, maar jij kunt jouw secretaresse natuurlijk iedere dag van het jaar verwennen met een unieke Verkade giftbox!

Nu een offerte voor een Verkade giftbox - Secretaressedag ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau hebben wij helaas op dit moment niet op voorraad. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk weer voor jou te kunnen maken.

Wil je meer weten over de levertijd van dit cadeau? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Kan ik je helpen?
1 met