• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Verkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede reden
Verkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede redenVerkade giftbox - Altijd een goede reden

Verkade giftbox - Altijd een goede reden

€ 12,95
Staffelkorting?
  • Met naam, foto en persoonlijke boodschap
  • Haarscherpe print in de mooiste kleuren
  • Gevuld met overheerlijke Verkade chocolade
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Verkade giftbox - Altijd een goede reden:
Chocolade: Verkade pure en melk chocoladereep
Gewicht: 2 x 111 gram
Afmetingen: 19.50 x 18.10 x 2 cm

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Er is altijd een goede reden om iemand te verrassen met een Verkade giftbox!

Wat de reden ook is, het is altijd leuk om iemand te verrassen! Daarvoor is deze Verkade giftbox enorm geschikt. Iedereen wordt blij van een spontane verrassing, zeker als hij ook nog eens om op te smullen is. Daarnaast maak je de giftbox extra uniek met een eigen foto, naam en persoonlijk bericht! Zo kun je iemand op een originele manier laten weten dat je aan hem of haar denkt. Of het nu je lieve oma, handige buurman of toffe collega is, er is altijd wel een goede reden voor chocolade!

Met een heerlijke Verkade pure en melk chocoladereep in de giftbox heb je een cadeau dat iedereen lust. De unieke giftbox maak je ook nog eens in een paar simpele stappen in de editor. Je hoeft alleen nog de naam van de ontvanger, een vrolijke foto en een persoonlijk berichtje toe te voegen en je Verkade giftbox is klaar. Woont degene die je wilt verrassen niet in de buurt? Of ben je gewoon niet in de gelegenheid om de giftbox zelf te geven, dan kun je de chocolade verrassing ook bij de ontvanger thuis laten bezorgen!

Nu een offerte voor een Verkade giftbox - Altijd een goede reden ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?