• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Verkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos Crunch
Verkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos CrunchVerkade giftbox - Kokos Crunch

Verkade giftbox - Kokos Crunch

€ 9,95
Staffelkorting?
Uitverkocht
  • Met naam en een persoonlijke boodschap
  • Haarscherpe print in de mooiste kleuren
  • Gevuld met overheerlijke Verkade chocolade
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Verkade giftbox - Kokos Crunch:
Chocolade: overheerlijke witte chocolade met kokos crunch
Gewicht: 2 x 111 gram
Personalisatie: naam, foto en persoonlijk bericht

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Smakelijk genieten van een persoonlijke Verkade giftbox!

Heus niet alleen de liefde van de man gaat door de maag, vrouwen kunnen er ook wat van. Vooral als het gaat om overheerlijke Verkade chocoladerepen. Daarom is deze Verkade giftbox het ultieme cadeau, geschikt voor alle leeftijden en iedere gelegenheid. Zet jouw lievelingsmensen in het zonnetje met een gepersonaliseerde Verkade giftbox met witte kokos crunch repen. De Verkade giftbox bevat niet maar liefst twéé onweerstaanbaar lekkere repen. Je kunt dus samen met de ontvanger van jouw cadeau gezellig samen snoepen. Een origineel en persoonlijk chocolade cadeau om iemand te bedanken, op te vrolijken of gewoon zomaar, want dat is ook een goede reden!

In de Verkade giftbox zitten twee witte Verkade chocoladerepen met kokos crunch, zo lekker! Je geeft jouw persoonlijke chocolade cadeau heel makkelijk en snel een persoonlijke touch. Plaats de naam van de ontvanger, upload een foto en schrijf je persoonlijk berichtje aan de binnenzijde van de box voor een complete verrassing. En je kunt de Verkade giftbox Kokos Crunch ook bij de ontvanger van jouw Verkade giftbox thuis laten bezorgen, surprise! Maak nu snel jouw persoonlijke Verkade chocolade giftbox.

Nu een offerte voor een Verkade giftbox - Kokos Crunch ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau hebben wij helaas op dit moment niet op voorraad. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk weer voor jou te kunnen maken.

Wil je meer weten over de levertijd van dit cadeau? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Kan ik je helpen?
1 met