• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)
Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)Verkade chocoladereep - Zomaar (Melk)

Verkade chocoladereep - Zomaar

€ 8,95
Staffelkorting?
Smaak
  • Echt uniek met naam en foto
  • Ruimte voor een persoonlijk bericht
  • Haarscherpe print in de mooiste kleuren
  • Het lekkerste cadeau voor elke gelegenheid
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Verkade chocoladereep:
Smaken: melk, puur en hazelnoot
Afmetingen: 16,7 x 8,7 x 1,5 cm
Gewicht: 192 gram
Papier : 150 grams machine coated
Bedrukking : 1-zijdig in full colour
Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Maak jouw persoonlijke Verkade chocoladereep met foto en tekst!

Er is geen beter cadeau om een echte chocoladeliefhebber mee te verrassen dan deze overheerlijke Verkade chocoladereep! Maar dit is wel een hele bijzondere chocoladereep. Je geeft de Verkade repen namelijk een persoonlijke touch door een naam en foto aan het ontwerp toe te voegen. Zo geef je de reep een unieke wikkel met superscherpe full colour bedrukking, een smakelijk kunstwerkje dus. Het allerlekkerste cadeau voor iedere gelegenheid en om de liefste mensen om je heen in het zonnetje te zetten. Want iedereen wordt gelukkig van overheerlijke chocolade verpakt in zo'n persoonlijke wikkel. br/>
Jouw unieke Verkade chocoladereep is gemaakt van maar liefst 192 gram superlekkere chocolade. En je kunt kiezen uit puur, hazelnoot en melk, genoeg te smullen dus. Het is ook geen probleem als jij iemand wilt verrassen met een persoonlijke Verkade reep, maar deze niet zelf langs kunt brengen. Je kunt jouw chocoladeverrassing namelijk ook direct bij jouw moeder, neefje, collega, vriend of buurvrouw thuis laten bezorgen. Maak snel jouw persoonlijke Verkade chocoladereep en het is smullen geblazen!

Nu een offerte voor een Verkade chocoladereep - Zomaar ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Kan ik je helpen?
1 met