< Terug
  • De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Originele Verjaardag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 19996 beoordelingen
sandra
op 13-06-19

"Mooi product geleverd. Super snel ook. Dag later al in huis. Ga zeker nog eens iets bij jullie bestellen.."

10 van 10
Kim
op 13-06-19

"Besteld op donderdag en vrijdag pakketje gekregen. Het was net voor vaderdag, dus ik vreesde dat ik .."

10 van 10
Bianca
op 13-06-19

"Site duidelijk en makkelijk in gebruik. Producten goede kwaliteit en heel mooi 👍 "

10 van 10

Verjaardag

Verjaardagen komen veelvuldig voor, want iedereen is elk jaar jarig. Met een verjaardag wordt je geboortedag gevierd. Een verjaardag wordt meestal ten samen gevierd met familie, vrienden en bekende. Er wordt taart, cake of gebak gegeten en de woonkamer wordt versierd met slingers en ballonnen. Kinderen geven vaak ook nog een apart kinderfeestje voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Bij een verjaardagsfeest horen natuurlijk cadeaus. Maar een geschikt verjaardagscadeau vinden is nog niet zo makkelijk. Wil je de jarige een mooi, grappig, leuk of persoonlijk cadeau geven? Personalgifts heeft voor jouw de leukste verjaardagscadeaus verzamelt. Zo vind je snel en eenvoudig het ideale verjaardagscadeau voor elke jarige.

Verjaardagscadeau

Na het toezingen van de jarige is het tijd om het verjaardagscadeau te overhandigen. Een persoonlijk cadeau bedrukt met foto, tekst of een eigen ontwerp zal door iedereen gewaardeerd worden. Ieder cadeau is uniek te maken met onze gebruiksvriendelijke foto-editor. Zo heb jij gegarandeerd een origineel verjaardagscadeau. Ben je niet in de gelegenheid om bij de jarige langs te gaan? Geen probleem, je kan het verjaardagscadeau ook gewoon bij de jarige thuis laten bezorgen. Met al deze mogelijkheden weet je zeker dat jij de jarige job op ultieme wijze zal verrassen.

Tip: nijntje verjaardag

Dit leuke boekje is speciaal voor de kleine jarige. In het boekje nijntje 'Een feest voor jou' gaan nijntje en haar vriendjes naar een feest. Door de naam van de jarige erin te verwerken speelt jouw kind samen met nijntje zelf de hoofdrol in dit grote feestavontuur. Dit persoonlijk boekje wat je zelf uniek maakt zal er zeker voor zorgen dat de verjaardag van de kleine niet meer stuk kan.

Tip: Kinderbordjes

Hoe leuk zou het zijn als de jarige een stukje taart kan eten van een eigen bordje. Dit verjaardagscadeau is het ideale cadeau waarbij de taart op een originele manier geserveerd kan worden. Maak zelf voor de jarige een uniek kinderbordje met eigen ontwerp, foto en/of tekst. Met zo'n vrolijk bordje speciaal voor de jarige gemaakt, wordt de verjaardag zeker te weten vanzelf een feestje!

Tip: Chocoboxen

Een leuk verjaardagscadeau vinden is altijd moeilijk, maar chocolade weet iedereen wel te waarderen. Een geweldig verjaardagscadeau is, daarom een uniek chocolade cadeau. Kies het chocolade cadeau wat het beste past bij de jarige en maak de chocolade nog lekker door het te personaliseren. Met een leuke tekst kan je een persoonlijke boodschap op een originele manier overbrengen. Liever een grappig cadeau? Ontwerp dan met je eigen foto heerlijke melamine chocoboxen. Op deze manier heb je een origineel verjaardagscadeau.
+ Lees meer...

Ma t/m vr: 8.30 - 22.00 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur; Zon: 13.00 - 21.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
PersonalGifts

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 762 224

Kan ik je helpen?
1 met