• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Verjaardag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30418 beoordelingen
Lotte
op 17-09-20

"Mooie deken! Perfect "

8 van 10
V
op 17-09-20

"Zeer goed, op tijd geleverd, had wat vragen prima te woord gestaan door de medewerker 👍 "

9 van 10
C.C.
op 17-09-20

"Mooie kwaliteit van het fotocadeau, op tijd geleverd, mijn zwager was er erg blij mee! Kan niet beter.."

10 van 10

Verjaardag

Verjaardagen komen veelvuldig voor, want iedereen is elk jaar jarig. Met een verjaardag wordt je geboortedag gevierd. Een verjaardag wordt meestal ten samen gevierd met familie, vrienden en bekende. Er wordt taart, cake of gebak gegeten en de woonkamer wordt versierd met slingers en ballonnen. Kinderen geven vaak ook nog een apart kinderfeestje voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Bij een verjaardagsfeest horen natuurlijk cadeaus. Maar een geschikt verjaardagscadeau vinden is nog niet zo makkelijk. Wil je de jarige een mooi, grappig, leuk of persoonlijk cadeau geven? Personalgifts heeft voor jouw de leukste verjaardagscadeaus verzamelt. Zo vind je snel en eenvoudig het ideale verjaardagscadeau voor elke jarige.

Verjaardagscadeau

Na het toezingen van de jarige is het tijd om het verjaardagscadeau te overhandigen. Een persoonlijk cadeau bedrukt met foto, tekst of een eigen ontwerp zal door iedereen gewaardeerd worden. Ieder cadeau is uniek te maken met onze gebruiksvriendelijke foto-editor. Zo heb jij gegarandeerd een origineel verjaardagscadeau. Ben je niet in de gelegenheid om bij de jarige langs te gaan? Geen probleem, je kan het verjaardagscadeau ook gewoon bij de jarige thuis laten bezorgen. Met al deze mogelijkheden weet je zeker dat jij de jarige job op ultieme wijze zal verrassen.

Tip: nijntje verjaardag

Dit leuke boekje is speciaal voor de kleine jarige. In het boekje nijntje 'Een feest voor jou' gaan nijntje en haar vriendjes naar een feest. Door de naam van de jarige erin te verwerken speelt jouw kind samen met nijntje zelf de hoofdrol in dit grote feestavontuur. Dit persoonlijk boekje wat je zelf uniek maakt zal er zeker voor zorgen dat de verjaardag van de kleine niet meer stuk kan.

Tip: Kinderbordjes

Hoe leuk zou het zijn als de jarige een stukje taart kan eten van een eigen bordje. Dit verjaardagscadeau is het ideale cadeau waarbij de taart op een originele manier geserveerd kan worden. Maak zelf voor de jarige een uniek kinderbordje met eigen ontwerp, foto en/of tekst. Met zo'n vrolijk bordje speciaal voor de jarige gemaakt, wordt de verjaardag zeker te weten vanzelf een feestje!

Tip: Chocoboxen

Een leuk verjaardagscadeau vinden is altijd moeilijk, maar chocolade weet iedereen wel te waarderen. Een geweldig verjaardagscadeau is, daarom een uniek chocolade cadeau. Kies het chocolade cadeau wat het beste past bij de jarige en maak de chocolade nog lekker door het te personaliseren. Met een leuke tekst kan je een persoonlijke boodschap op een originele manier overbrengen. Liever een grappig cadeau? Ontwerp dan met je eigen foto heerlijke melamine chocoboxen. Op deze manier heb je een origineel verjaardagscadeau.