< Terug
  • De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Originele Valentijnsdag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 21928 beoordelingen
Freddy
op 13-09-19

"Mooi product, goede service en snelle levering "

10 van 10
Eline
op 12-09-19

"Hele leuke cadeaus en ontzettend snel in huis! "

8 van 10
Britt
op 12-09-19

"Alles verliep heel vlot! "

10 van 10

Valentijn

Elke 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag waarop je jouw geliefde wat extra aandacht kan geven met veel liefde, een zoen of een mooi Valentijnscadeau. Maar ook een dag waarop je het hart van jouw (stille) geliefde kan veroveren. Deze dag van de liefde bestaat al eeuwen waarbij Cupido het symbool is van Valentijn. Schiet jij dit jaar als Cupido met Valentijn raak door je geliefde te verrassen met een lief cadeau? Want ondanks dat je het hele jaar lief voor elkaar moet zijn vind iedereen het leuk om een romantisch Valentijnscadeau te ontvangen.

Valentijnscadeau

Maak indruk op jouw liefde door te kiezen voor een zeer origineel cadeau. Of je nu je liefde wilt verklaren aan je geheime liefde, je geliefde eens flink wilt verrassen of iemand anders die je dierbaar is wilt laten weten dat je van hem/haar houdt. Personalgifts beschikt over de meest romantische cadeaus. Laat jouw liefde geen geheim zijn. Ook als geheime aanbidder biedt Valentijnsdag jouw de kans om je liefde te uiten. Spreek vanuit je hart door met een persoonlijk cadeau jouw geliefde te verrassen.

Tip: Ballon

Wil jij je geliefde op de ultieme manier verrassen? Stuur dan een hartvormige ballon. Zodra de doos wordt geopend vliegt de ballon uit doos en hangt de liefde letterlijk in de lucht. Voorzie de ballon van een lief design of een foto van jullie samen zodat de ballon extra speciaal wordt. Met deze unieke ballon maak jij Valentijnsdag pas echt romantisch.

Tip: Milka

Verklaar jouw liefde met de heerlijke chocoladebox van Milka. 'Zeg het met Milka!' laat zien hoe bijzonder hij/zij voor jou is. Deze bijzondere chocobox vol met hartvormige chocolaatjes kunnen jullie samen heerlijk oppeuzelen. Hoe romantisch is dat! Geniet samen van deze overheerlijke chocolade. Of laat de Milka chocoladebox als verrassing bij jouw lover thuisbezorgen met een lieve persoonlijke boodschap. Met Milka zeg je echt hoeveel je van hem of haar houdt. Liefde gaat immers door de maag...

Tip: Puzzel hart

Maak speciaal voor jouw geliefde een super lieve hartvormige puzzel. Ontwerp de puzzel zelf met jullie lievelingsfoto erop. Met deze unieke puzzel geef je een bijzonder aandenken aan een mooi moment. Wil je een lieve boodschap overbrengen aan je (geheime) liefde? Voorzie de puzzel dan van een lieve tekst. De ontvanger zal zelf de puzzelstukjes aan elkaar moeten leggen om deze boodschap te ontrafelen. Met deze hartvormige puzzel met foto en/of tekst spat de romantiek er vanaf!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met