Moederdag kussen - Hart (gevuld)Moederdag kussen - Hart (gevuld)Moederdag kussen - Hart (gevuld)Moederdag kussen - Hart (gevuld)
Moederdag kussen - Hart (gevuld)Moederdag kussen - Hart (gevuld)Moederdag kussen - Hart (gevuld)Moederdag kussen - Hart (gevuld)

Moederdag kussen - Hart

€ 18,95
Staffelkorting?

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
  • Alle gifts in eigen huis gemaakt
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over het Moederdag kussen:
Vorm: hart
Kleur: wit
Materiaal: 100% polyester
Afmeting: 40x40 cm
Print: 21x21 cm

Verras jouw moeder met een origineel cadeau en geef haar dit hartvormige Moederdag kussen!

Jouw lieve moeder heeft een speciaal plekje in jouw hart en wanneer kun je haar dit nou beter vertellen dan met Moederdag? Laat jouw supermama zien hoe belangrijk zij voor jou is en geef haar dit hartvormige Moederdag kussen cadeau. Het kussen is niet alleen een origineel cadeau maar ook nog een persoonlijke verrassing. Je kunt namelijk jouw favoriete foto op het hartvormige kussen laten drukken. Vereeuwig jullie mooiste moment samen op het Moederdag kussen en zet jouw mama eens lekker in het zonnetje deze Moederdag!

Laat het hartvormige Moederdag kussen bedrukken met een lieve foto van jullie tweetjes of een zelfgemaakte tekening van een van de (klein)kinderen. Om je ontwerp helemaal af te maken kies je een van de lieve Moederdag designs. Het hartvormige kussen wordt geleverd met een zachte polyester vulling. Met zo'n persoonlijk moederdagcadeau kun jij jouw mams eens extra in de watten leggen!

Nu een offerte voor een Moederdag kussen - Hart ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 762224

Liever een prijs via e-mail?