Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 9836 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Gerdaop 23-04-17

"Problemen met bestellen met kortingscode. Lukte meerdere keren niet. Klantenservice had engelengeduld.."

10 van 10
Esméop 23-04-17

"Ik had een magic mok besteld met twee fotos van mijn dochter. Het was een afscheid cadeautje voor een.."

10 van 10
Sarinop 20-04-17

"Snelle levering, goed en leuk gemaakt boek en netjes verpakt tijdens het versturen "

9 van 10

Sony Xperia hoesje

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje als cadeau of gewoon voor jezelf? Ontwerp dan een telefoonhoesje zelf bij Personalgifts! Een telefoon is een waardevol bezit en deze wil je natuurlijk goed beschermen. Een persoonlijk telefoonhoesje is hier de perfecte oplossing voor.

Ontwerp je Sony Xperia telefoonhoesje nu helemaal zelf naar eigen wensen. In de online foto-editor kies je een van de vele designs die wij voor je hebben klaar gezet. Aan deze designs voeg je je mooiste, leukste of grappigste foto en/of tekst toe. Wees creatief en creëer een origineel ontwerp waar je lang van zult genieten!

Sony Xperia Z1 hoesje

Bij Personalgifts hebben we verschillende telefoonhoesjes voor de Sony Xperia. Zo ook voor de Sony Xperia Z1. Het Sony Xperia Z1 hoesje heeft handige uitsparingen zodat alle knoppen, poorten en camera goed toegankelijk blijven.

Het Sony Xperia Z1 hoesje wordt rondom, dus ook de zijkanten, in hoge resolutie bedrukt met logo, foto, tekst of eigen ontwerp. Gemaakt van super sterk gepolijst kunststof, krasvast en UV-bestendig met een hoogglans fotofinish. Het hoesje zal je Sony Xperia Z1 geweldige bescherming bieden, zonder dat je smartphone dik aanvoelt.

Een telefoonhoesje met foto is leuk als cadeau of gewoon voor jezelf. Het hoesje wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaartje waar jij nog een persoonlijke boodschap op kwijt kunt.
+ Lees meer...