• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Studio 100
Bumba Flipboek
Kinderbordje - Bumba
Zonnescherm - Bumba
Bumba Zoekboek
Rompertje - Bumba
T-shirt - Bumba
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 25047 beoordelingen
Gerry
op 30-03-20

"Geef nooit een 10 een 8 is goed "

8 van 10
Tom
op 30-03-20

"Makkelijk & snel "

7 van 10
Esther
op 30-03-20

"De ontvanger was zeer verrast, en de bonbons zagen er erg mooi uit. Top. "

9 van 10

Studio 100

Studio 100, de trots van Vlaanderen werd opgericht in 1996 als een klein tv-productiebedrijf. Vanaf dat moment is Studio 100 een waar begrip en heeft het al heel wat succesvolle formules op de markt gebracht. Van Bumba tot Mega Mindy, van Kabouter Plop tot Maya de Bij en van K3 tot aan Samson en Gert; alle helden van Studio 100 zijn favoriet bij kinderen.

Hun aanbod van entertainment op het gebied van liedjes, tv series, musicals, pretparken en cadeaus staan garant voor heel veel plezier en toveren een glimlach op ieders gezicht. Wil jij ook bij iemand een glimlach op zijn of haar gezicht toveren? Dat gaat met één van de unieke studio 100 cadeaus vast en zeker lukken.

Studio 100 cadeau tips

Verras jouw kindje bijvoorbeeld met een cadeau van Bumba, het ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clowntje die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes vertoont. Daarbij krijgt hij hulp van zijn goede vriendje Bumbalu, beertje Nandu, Poppa de aap en nog vele andere bontgekleurde figuren. In het circus beleven Bumba en de andere grote avonturen en maken ze situaties mee die herkenbaar zijn voor de allerkleinste.

Of is jouw kleine wat nieuwsgierig aangelegd? Verwen hem of haar dan met een geweldig cadeau van Maya de Bij. Maya is een kleine Bij die samen met haar vriendjes Willy, Shelby de slak, Max de worm en Flip de sprinkhaan de leukste lol beleeft. Maya is gek op haar vrijheid en woont daarom niet een bijenkorf, maar leeft in de prachtige weide en wil graag de wereld ontdekken. Voor Maya is elke dag een nieuwe avontuur, waar zij volop van geniet.

Tip: Maya de Bij kwartet

Ga met Maya mee op ontdekkingstocht door dit leuke kwartetspel te spelen. De bedoeling is om vier kaarten van dezelfde serie te krijgen. Wanneer je vier kaarten uit dezelfde serie hebt verzameld is jouw avontuur compleet en roep je kwartet! Wie de meeste kwartetten van Maya heeft verzameld, is de winnaar!

Tip: Bumba zoekboek

In dit prachtige zoekboek van Bumba kan je de foto van je eigen kindje verwerken. Zo speelt de kleine een rol in zijn of haar eigen Bumba verhaal en moet je kindje niet alleen op zoek naar de vriendjes van Bumba, maar ook naar zichzelf. Wat een ontzettende leuke verrassing als hij of zij zichzelf tegenkomt in dit unieke boek. Uren lees- en kijkpret verzekerd!

Tip: Maya de Bij knuffel

Deze pluche Maya de Bij knuffel is het ideale knuffelvriendinnetje voor jong en oud. Neem Maya voortaan overal mee naar toe en beleef samen de leukste avonturen. De knuffel is 30 cm groot en heerlijk zacht. Ideaal dus voor kleine kinderhandjes. Binnen de kortste keren zal deze Maya de Bij knuffel dan ook ongetwijfeld de favoriet van je (klein)kind zijn.