Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 10743 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Kimop 25-09-17

"Snelle service "

10 van 10
Zeynepop 25-09-17

"Ik heb geen verbeterpunten, al meerdere keren besteld bij yoursurprise en altijd erg tevreden, topkwaliteit.."

10 van 10
Nicoleop 25-09-17

"Super snelle levering, goeie kwaliteit, was alweer een succes!! "

9 van 10

Trofee

Ken jij iemand die een super prestatie heeft geleverd? Geef hem of haar dan een persoonlijke trofee cadeau! Bij Personalgifts maak je een mooie trofee helemaal zelf in onze handige online foto-editor. Kies een van de leuke designs, voeg een naam toe en kies je mooiste foto. Deze wordt dan zorgvuldig op een metalen plaatje gedrukt en dan op de beker of medaille geplaatst.

Een trofee is een uniek cadeau als je iemand wilt verrassen met het behalen van de eerste plek in een wedstrijd of als je zomaar iemand op de eerste plek wilt zetten. Voeg nog een gratis cadeaukaartje toe met persoonlijke boodschap en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau waar de ontvanger nog lang met een glimlach naar zal kijken!

Beker

Geef degene die jij op de eerste plaats wilt zetten een uniek cadeau met deze gepersonaliseerde beker! De beker kun je naar eigen wens personaliseren met foto en/of tekst. Jouw ontwerp wordt op een metalen plaatje gedrukt dat op de beker bevestigd wordt.

Een beker is een leuke verrassing voor een kinderfeestje, maar ook leuk als cadeau voor de leukste juf of meester, liefste vader of moeder. De beker is gemaakt van goud metaal met een marmeren voet. Met dit cadeau laat je iemand vast en zeker stralen!

Medaille

Zet iemand in het zonnetje met deze gouden medaille! Een leuk cadeau voor als iemand iets te vieren heeft of een unieke prestatie heeft geleverd. Wat er ook voor feestje is, de mogelijkheden met deze medaille gepersonaliseerd met foto en tekst zijn eindeloos!

De medaille hangt aan een mooi olympisch lint van textiel. Jouw eigen ontwerp wordt op een plaatje gedrukt, die op de medaille wordt bevestigd. Een medaille is een leuk cadeau en maakt van iedereen een echte winnaar!
+ Lees meer...