Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 15191 beoordelingen
Ellemiekeop 15-10-18

"jullie zijn top gewoon een nieuw boekje voor mij gemaakt zodat ik vrijdag een cadeau heb wat een service.."

10 van 10
Opa en Omaop 14-10-18

"Zag er mooi uit.. heldere kleuren. "

8 van 10
Tfm op 14-10-18

"Ik zou het zeker aanbevelen bij anderen. De levering is altijd supersnel en mocht er eens iets misgaan.."

10 van 10

Sport en spel cadeaus

Sport en spel doet het altijd goed tijdens familiedagen, uitjes met vrienden of een gezellig avondjes met een hele groep. Sport en spelletjes is een ideale bezigheid om samen iets te ondernemen en er een gezellige tijd van te maken. Traditionele spelletjes spelen om zo het teamverband te versterken of een actief spel om zo het beste van elkaar naar boven te halen.

Sport en spel

Leuke spelletjes of een sport spel zorgt altijd voor leuke momenten waar door mensen dichterbij elkaar komen en een gezellige tijd hebben. Personalgifts heeft de leukste sport en spel cadeaus die je ook nog eens kan personaliseren voor een extra speciaal effect. Met deze leuke sport en spel cadeaus met je eigen foto, naam en tekst zal iedereen zich ongetwijfeld vermaken.

Tip: Puzzel

Een puzzel verkrijgbaar in verschillende groottes zal jullie urenlang puzzel plezier geven. Maak de puzzel persoonlijk met een eigen foto, naam of tekst. Een leuk cadeau voor iedere gelegenheid, waarbij de ontvanger zelf de puzzelstukjes aan elkaar moet leggen om zo de foto of de tekst te ontcijferen.

Tip: Bidon

Staan er toch wat meer sportieve activiteiten op de planning? Ontwerp dan zelf een vrolijke bidon met eigen naam, foto en tekst! Tijdens het sporten verlies je vaak veel vocht en daarom is voldoende drinken erg belangrijk. Een bidon is handig om mee te nemen naar al de activiteiten en doordat de bidon een persoonlijk tintje heeft zal deze je extra motiveren om nog fanatieker te worden. Met deze bidon zal je zeker punten scoren.

Tip: Maya kwartet

Een ideaal cadeau voor regenachtige dagen, een donkere avond of gewoon als jullie wel wat gezelligheid kunnen gebruiken: het Maya kwartet. Een leuk familiespel wat samen met de kinderen gespeeld kan worden. Het kwartetspel bevat kwartetkaarten met figuren die bij Maya de Bij horen. Dit wordt zeker te weten uren lang lachend en gierend speelplezier!
+ Lees meer...