• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 21995 beoordelingen
Wilma
op 18-09-19

"Enorm blij met de kwaliteit en snelheid waarmee er wordt geleverd, absolute aanrader. "

10 van 10
William Gustavo..
op 18-09-19

"The products was delivered really fast and the quality is really good, exactly how I was waiting. Thank.."

10 van 10
Lyska
op 18-09-19

"Het zou mooi zijn als je bij jullie losse vulling voor de kussens kunt kopen, omdat een volledig bedrukt.."

9 van 10

Sport en spel cadeaus

Sport en spel doet het altijd goed tijdens familiedagen, uitjes met vrienden of een gezellig avondjes met een hele groep. Sport en spelletjes is een ideale bezigheid om samen iets te ondernemen en er een gezellige tijd van te maken. Traditionele spelletjes spelen om zo het teamverband te versterken of een actief spel om zo het beste van elkaar naar boven te halen.

Sport en spel

Leuke spelletjes of een sport spel zorgt altijd voor leuke momenten waar door mensen dichterbij elkaar komen en een gezellige tijd hebben. Personalgifts heeft de leukste sport en spel cadeaus die je ook nog eens kan personaliseren voor een extra speciaal effect. Met deze leuke sport en spel cadeaus met je eigen foto, naam en tekst zal iedereen zich ongetwijfeld vermaken.

Tip: Puzzel

Een puzzel verkrijgbaar in verschillende groottes zal jullie urenlang puzzel plezier geven. Maak de puzzel persoonlijk met een eigen foto, naam of tekst. Een leuk cadeau voor iedere gelegenheid, waarbij de ontvanger zelf de puzzelstukjes aan elkaar moet leggen om zo de foto of de tekst te ontcijferen.

Tip: Bidon

Staan er toch wat meer sportieve activiteiten op de planning? Ontwerp dan zelf een vrolijke bidon met eigen naam, foto en tekst! Tijdens het sporten verlies je vaak veel vocht en daarom is voldoende drinken erg belangrijk. Een bidon is handig om mee te nemen naar al de activiteiten en doordat de bidon een persoonlijk tintje heeft zal deze je extra motiveren om nog fanatieker te worden. Met deze bidon zal je zeker punten scoren.

Tip: Maya kwartet

Een ideaal cadeau voor regenachtige dagen, een donkere avond of gewoon als jullie wel wat gezelligheid kunnen gebruiken: het Maya kwartet. Een leuk familiespel wat samen met de kinderen gespeeld kan worden. Het kwartetspel bevat kwartetkaarten met figuren die bij Maya de Bij horen. Dit wordt zeker te weten uren lang lachend en gierend speelplezier!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met