Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 11377 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
cloeop 22-11-17

"Super service. "

10 van 10
Nicoleop 22-11-17

"Ik heb een aantal van deze boeken voor mijn kinderen gekocht en ben erg blij met de kwaliteit, en snelle.."

10 van 10
Anneliesop 22-11-17

"Ja overzichtelijke site met veel kado mogelijkheden! "

10 van 10

Snoep cadeau

Wil je een echte snoepkont op een originele manier verrassen? Geef dan een snoepblik cadeau. Voor een verjaardag, als bedankje of aan iemand die is geslaagd, maar ook als relatiegeschenk of liefdescadeau is een snoepblik het perfecte cadeau.

Snoep

Het snoep cadeau kun je personaliseren met jouw eigen foto en tekst. Je kunt de wikkel zelf personaliseren. Bij het ontwerpen van de wikkel kun je gebruik maken van de unieke kaders waarin jouw foto en/of tekst worden geprint. Op deze manier is het niet zomaar snoep, maar een persoonlijk cadeau!

Tip: Snoepblik winegums

Wil je de echte zoetekauw een leuk cadeau geven? Kies dan voor een snoepblik gevuld met winegums. Deze lekkere zoete snoepjes zullen het goed doen als cadeau voor een (kinder)feestje, avondvierdaagse of aan het einde van het schooljaar. Door de verschillende kleuren snoepjes in een mooi zelf ontworpen blik is dit echt een vrolijk cadeau!

Tip: Snoepblik snoephartjes

Liefde gaat door de maag. Laat jouw liefde spreken in de vorm van snoephartjes. Geef je geliefde of iemand die je lief hebt dit heerlijke snoep cadeau, waarmee je laat zien hoe lief je diegene vind. Personaliseer de wikkel met een romantische foto van jullie samen of een lieve boodschap voor een ultieme verrassing.

Tip: Snoepblik drop

Nederland is een echt dropland. Nederlanders zijn gek op drop. Dus met een dropblik heb je altijd een goed cadeau in handen. Het blik zit vol gemengde of Engelse drop wat voor een smakelijke verrassing zal zorgen!
+ Lees meer...