• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Originele Romantisch cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 25077 beoordelingen
Miranda
op 31-03-20

"Jullie hebben me super geholpen bij het mislopen van een van de bestellingen, met een mooie geste, dank.."

10 van 10
Ruth
op 31-03-20

"mooie product, snel bezorgd, "

9 van 10
Abdukadir
op 31-03-20

"Ik heb twee keer van jullie wat besteld. Servicegerichtheid en klantvriendelijk bezorgtijden alles .."

10 van 10

Romantisch

Het geven van een lief romantisch cadeau is leuk om te geven, maar ook altijd leuk om te krijgen. Een mooi persoonlijk cadeau wat recht uit je hart komt zal gewaardeerd worden en het zal jullie relatie zeker een boost geven. Verras elkaar regelmatig met een cadeautje om je liefde te laten zien aan elkaar. Hebben jullie al een aantal jaren een relatie en zit er een jubileum aan te komen waar je een mooi cadeau voor zoekt? Of wil je jouw geliefde gewoon eens extra verrassen omdat hij/zij de liefde van jouw leven is? Vind het ultieme romantische cadeau hier bij Personalgifts om jouw liefde weer in vuur en vlam te zetten.

Romantisch cadeau

Geef jouw geliefde het gevoel echt uniek voor jou te zijn door een bijzonder cadeau te geven. Laat de romantiek terug komen in je cadeau door het cadeau zelf te ontwerpen. Voorzie het cadeau met een van jullie mooiste foto en een lieve tekst. Met een persoonlijk cadeau doe je echt je best voor je geliefde. Jullie liefde zal oneindig zijn!

Tip: Chocobox liefde is

Liefde is….. je geliefde verrassen met een doos vol luxe chocolade. Dit romantische cadeau vol heerlijke chocolaatjes van Milka in hartjesvormen gevuld met nougat-hazelnoot crème zullen zeker in de smaak vallen bij jouw geliefde! Liefde gaat immers door de maag dus dit cadeau is altijd goed gekozen. Met één van de vele leuke designs heb je er altijd één die bij jullie past.

Tip: Onderzetter hart

Verras je liefde met leuke onderzetters die je speciaal voor hem of haar ontwerpt met jullie meest romantische foto erop. Kies een van de romantische designs voor een extra speciaal effect. De liefde zal ook in huis te zien zijn, met deze mooie hartvormige onderzetters.

Tip: Knuffel

Door deze superzachte romantische knuffel kan jouw liefje altijd met jouw knuffelen op elk gewenst moment. Wees zijn/haar eigen knuffelbeertje. Ontwerp het T-shirt van de knuffel met jouw eigen foto en/of lieve tekst. Jouw geliefde zal zeker vertederd zijn door het krijgen van dit lieve cadeau. Deze romantische knuffelbeer zal er zeker voor zorgen dat jij bedankt wordt met een dikke kus!