• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Originele Pasen cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 24564 beoordelingen
Anouschka
op 26-02-20

"Alles was goed bedankt "

9 van 10
Corine
op 26-02-20

"Jullie willen echt kwaliteit leveren! "

9 van 10
Howard
op 26-02-20

"Prima snelle afhandeling en eindresultaat was precies als ontwerp. Top! "

10 van 10

Pasen

Oorspronkelijk is Pasen een Christelijk feest waarop de opstanding van Jezus wordt gevierd. In der loop der jaren is Pasen meer uitgegroeid tot twee gezellige dagen die worden doorgebracht met familie en vrienden. De paashaas is onlosmakelijk verbonden met het paasfeest. Dat de Paashaas eieren brengt met Pasen is een gebruik van vroeger die vanuit Duitsland in Nederland terecht is gekomen. Hierdoor is het ontstaan dat er met Pasen eieren worden geverfd en versierd. De versierde eieren worden dan verstopt zodat de kinderen ze kunnen zoeken waarna de eieren bij het Paasontbijt gezellig worden opgegeten.

Paascadeau

Pasen wordt gevierd op twee dagen, zondag ook wel eerste Paasdag en op maandag tweede Paasdag. De Paasdagen vallen ieder jaar op andere data. De meeste mensen zijn met Pasen vrij. Het is daarom bij veel mensen een traditie de Paasdagen gezellig samen te vieren met paascadeaus en vele lekkernijen. Om Pasen origineel te vieren met een persoonlijk tintje vind je bij Personalgifts zeker de meest leukste Paascadeaus.

Tip: Choco paashaas

Omdat de Paashaas het symbool van het Paasfeest is kun je iemand verrassen met zijn of haar eigen chocolade Paashaas. Maak de Paashaas extra leuk door een eigen foto en/of tekst van eetbare chocolade erop te laten bedrukken. Op deze manier ziet de chocolade Paashaas er nog leuker uit! Zo'n lekkere Paashaas maakt het Paasfeest zeker smaakvol.

Tip: Broodplank

Met Pasen wordt er altijd lekker gegeten. Naast het traditionele Paasontbijt wordt er tegenwoordig ook veel gebruncht met veel en lekker eten. Tijdens het Paasontbijt of de brunch worden er diverse broodjes geserveerd en ook de bekende Paasstol wordt vaak gegeten met Pasen. Hoe leuk is het dan om een unieke broodplank cadeau te doen? Deze houten broodplank zal extra mooi staan op de gedekte tafel als je hem personaliseert met een naam of tekst. Met dit mooie cadeau geef je iemand iets unieks wat ook na de Paasdagen leuk is om te hebben.

Tip: Kleurboek volwassenen

Met Pasen is het naast de gezelligheid vaak ook druk, terwijl eigenlijk iedereen ook graag even wil genieten van de vrije dagen. Daarom is het kleurboek voor volwassene een ideaal cadeau. Geef dit originele cadeau zodat iemand een heerlijk momentje kan inlassen voor zichzelf. Wil je liever zelf een rust momentje creëren tijdens je vrije dagen met Pasen doe jezelf dan dit leuke kleurboek cadeau. Creatieve inspiratie krijgen kan steeds weer opnieuw door elke keer aan de slag te gaan met één van de mooie kleurplaten die het kleurboek aanbiedt.
Kan ik je helpen?
1 met