• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Pasen cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30418 beoordelingen
Lotte
op 17-09-20

"Mooie deken! Perfect "

8 van 10
V
op 17-09-20

"Zeer goed, op tijd geleverd, had wat vragen prima te woord gestaan door de medewerker 👍 "

9 van 10
C.C.
op 17-09-20

"Mooie kwaliteit van het fotocadeau, op tijd geleverd, mijn zwager was er erg blij mee! Kan niet beter.."

10 van 10

Pasen

Oorspronkelijk is Pasen een Christelijk feest waarop de opstanding van Jezus wordt gevierd. In der loop der jaren is Pasen meer uitgegroeid tot twee gezellige dagen die worden doorgebracht met familie en vrienden. De paashaas is onlosmakelijk verbonden met het paasfeest. Dat de Paashaas eieren brengt met Pasen is een gebruik van vroeger die vanuit Duitsland in Nederland terecht is gekomen. Hierdoor is het ontstaan dat er met Pasen eieren worden geverfd en versierd. De versierde eieren worden dan verstopt zodat de kinderen ze kunnen zoeken waarna de eieren bij het Paasontbijt gezellig worden opgegeten.

Paascadeau

Pasen wordt gevierd op twee dagen, zondag ook wel eerste Paasdag en op maandag tweede Paasdag. De Paasdagen vallen ieder jaar op andere data. De meeste mensen zijn met Pasen vrij. Het is daarom bij veel mensen een traditie de Paasdagen gezellig samen te vieren met paascadeaus en vele lekkernijen. Om Pasen origineel te vieren met een persoonlijk tintje vind je bij Personalgifts zeker de meest leukste Paascadeaus.

Tip: Choco paashaas

Omdat de Paashaas het symbool van het Paasfeest is kun je iemand verrassen met zijn of haar eigen chocolade Paashaas. Maak de Paashaas extra leuk door een eigen foto en/of tekst van eetbare chocolade erop te laten bedrukken. Op deze manier ziet de chocolade Paashaas er nog leuker uit! Zo'n lekkere Paashaas maakt het Paasfeest zeker smaakvol.

Tip: Broodplank

Met Pasen wordt er altijd lekker gegeten. Naast het traditionele Paasontbijt wordt er tegenwoordig ook veel gebruncht met veel en lekker eten. Tijdens het Paasontbijt of de brunch worden er diverse broodjes geserveerd en ook de bekende Paasstol wordt vaak gegeten met Pasen. Hoe leuk is het dan om een unieke broodplank cadeau te doen? Deze houten broodplank zal extra mooi staan op de gedekte tafel als je hem personaliseert met een naam of tekst. Met dit mooie cadeau geef je iemand iets unieks wat ook na de Paasdagen leuk is om te hebben.

Tip: Kleurboek volwassenen

Met Pasen is het naast de gezelligheid vaak ook druk, terwijl eigenlijk iedereen ook graag even wil genieten van de vrije dagen. Daarom is het kleurboek voor volwassene een ideaal cadeau. Geef dit originele cadeau zodat iemand een heerlijk momentje kan inlassen voor zichzelf. Wil je liever zelf een rust momentje creëren tijdens je vrije dagen met Pasen doe jezelf dan dit leuke kleurboek cadeau. Creatieve inspiratie krijgen kan steeds weer opnieuw door elke keer aan de slag te gaan met één van de mooie kleurplaten die het kleurboek aanbiedt.