• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Ollimania
Olli mokken
Hallo Olli (Hardcover)
Olli bidons
Olli's notitieboek
Olli bordjes
John Dog notitieboek
Tutje knuffel
Tutje bidons
Tutje mokken
Tutje bordjes
Sugar Mousey notitieboek
Olli telefoonhoesjes
Tutje telefoonhoesjes
Happy Ollidays
Olli Papa XL boek
Ollimania - World's best dad XL
Santa Olli kerstboek (XXL)
The BBQ King (XXL)
Olli knuffel met knuffeldrol
Olli trolley koffers
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 24972 beoordelingen
Ron
op 25-03-20

"Makkelijk te bestellen en een snelle levering . Top! "

10 van 10
Elsiena
op 25-03-20

"Wijnpakket in kist - Belvy - Wit en rosé met foto op kist. Prachtige cadeau om weg tegeven. De ontvanger.."

10 van 10
Marionne
op 25-03-20

"Nou eerlijk gezegd heb ik helemaal niets aan te merken op jullie site en op de producten die ik tot .."

10 van 10

Ollimania


Ollimania is het meest bekend van de olifant Olli. Olli is het dapperste olifantje ter wereld en houdt van avonturen die hij samen met zijn vriendjes maakt. Tutje is het liefste en kleinste lid van de familie, wil er altijd mooi uitzien en is gek op cadeautjes.

Hun vriendjes zijn Ari, John en Balloon Boy. Samen reizen zij de hele wereld rond, waardoor zij op bijzondere plekken komen. Maar hun allerfijnste plek blijft toch altijd als ze bij elkaar zijn.

Ollimania cadeau

Ken je iemand die helemaal fan is van Ollimania? Geef dan een Ollimania cadeau! Zo kan je samen met Ollimania een uniek verhaal beleven. Leuk om te geven aan je geliefde, vriendin of kindje. De leukste cadeaus hebben we hier al voor je op een rijtje gezet.

Kussen

Wil je net als de figuren van Ollimania jouw dromen waar maken? Dan is een kussen met één van de designs van Ollimania het perfecte cadeau. Dit ollimania kussen cadeau kan je ontwerpen met je eigen naam en zijn zowel verkrijgbaar met als zonder vulling. In de foto-editor kun je kiezen uit een van de vele designs. Met dit persoonlijke cadeau zal je vast en zeker heerlijk in slaap vallen!

Boek met naam

Heb je altijd al mee willen spelen in de avonturen van Ollimania? Dat kan, met het gepersonaliseerde boek van Tutje! Tutje is het liefste muisje ter wereld, die gek is op mooie spulletjes en er altijd mooi uit wilt zien. Deze boeken kan je personaliseren, door je eigen naam en foto aan het design toe te voegen. Zit jij al klaar voor de reis naar Ollimania land met dit ollimania boek?!
Kan ik je helpen?
1 met