• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Ollimania
Hallo Olli (Hardcover)
Olli bidons
Olli's notitieboek
Olli bordjes
John Dog notitieboek
Tutje knuffel
Tutje bidons
Tutje bordjes
Man - Regular - Zwart
Vrouw - Regular - Wit
Sugar Mousey notitieboek
Olli telefoonhoesjes
Tutje telefoonhoesjes
Happy Ollidays
Olli Papa XL boek
Ollimania - World's best dad XL
Santa Olli kerstboek (XXL)
The BBQ King (XXL)
Olli knuffel met knuffeldrol
Olli trolley koffers
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 27562 beoordelingen
Seppe
op 25-05-20

"Bij de eerste bestelling is er iets fout gelopen, maar dat hebben jullie na bericht meteen rechtgezet.."

9 van 10
Caroline
op 24-05-20

"Snelle levering en een fout is heel snel en netjes opgelost. En daar gaat het om: er kan altijd iets.."

10 van 10
Marielle
op 22-05-20

"Snelle levering, goede kwaliteit boeken. Jammer dat er niet zo veel keuze is qua gepersonaliseerde boeken.."

9 van 10

Ollimania


Ollimania is het meest bekend van de olifant Olli. Olli is het dapperste olifantje ter wereld en houdt van avonturen die hij samen met zijn vriendjes maakt. Tutje is het liefste en kleinste lid van de familie, wil er altijd mooi uitzien en is gek op cadeautjes.

Hun vriendjes zijn Ari, John en Balloon Boy. Samen reizen zij de hele wereld rond, waardoor zij op bijzondere plekken komen. Maar hun allerfijnste plek blijft toch altijd als ze bij elkaar zijn.

Ollimania cadeau

Ken je iemand die helemaal fan is van Ollimania? Geef dan een Ollimania cadeau! Zo kan je samen met Ollimania een uniek verhaal beleven. Leuk om te geven aan je geliefde, vriendin of kindje. De leukste cadeaus hebben we hier al voor je op een rijtje gezet.

Kussen

Wil je net als de figuren van Ollimania jouw dromen waar maken? Dan is een kussen met één van de designs van Ollimania het perfecte cadeau. Dit ollimania kussen cadeau kan je ontwerpen met je eigen naam en zijn zowel verkrijgbaar met als zonder vulling. In de foto-editor kun je kiezen uit een van de vele designs. Met dit persoonlijke cadeau zal je vast en zeker heerlijk in slaap vallen!

Boek met naam

Heb je altijd al mee willen spelen in de avonturen van Ollimania? Dat kan, met het gepersonaliseerde boek van Tutje! Tutje is het liefste muisje ter wereld, die gek is op mooie spulletjes en er altijd mooi uit wilt zien. Deze boeken kan je personaliseren, door je eigen naam en foto aan het design toe te voegen. Zit jij al klaar voor de reis naar Ollimania land met dit ollimania boek?!