• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Moederdag
Snelle levering!
Snelle levering!
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 29011 beoordelingen
Eefje
op 03-07-20

"Snelle levering en mooi product "

10 van 10
Carlijne
op 03-07-20

"Het was echt heel mooi! "

10 van 10
Mieke
op 03-07-20

"Momenteel niet, ben heel tevreden geweest met de laatste bestellingen alsook met de hulp online! Dus.."

10 van 10

Moederdag

Je moeder staat altijd voor je klaar, elke minuut, iedere dag en eigenlijk verdient ze iedere dag een cadeau. Met Moederdag heb je de kans iets terug te geven aan je moeder. Zet jouw moeder daarom met Moederdag in het zonnetje. Verwen haar eens goed om te laten zien hoe bijzonder zij voor jou is. Toon op de tweede zondag in mei jouw waardering aan je moeder door haar te verrassen met een echt uniek cadeau dat speciaal voor haar gemaakt.

Moederdagcadeau

Het maakt niet uit hoe of waarmee je jouw moeder wilt verrassen. Personalgifts heeft zeker het perfecte cadeau waarmee jij jouw moeder kan plezieren. Naast het traditionele ontbijtje op bed is het erg leuk om je liefste moeder een persoonlijk cadeau te geven wat je met zorg hebt uitgezocht. Kies voor een echt persoonlijk cadeau wat je zelf ontwerpt met een leuke foto en/of tekst. Hier zal je moeder zeker blij van worden.

Tip: Milka

Zeg met Milka hoe bijzonder je moeder voor jou is door haar een mooie cadeauverpakking te geven met de lekkerste Milka chocolaatjes. Kies voor de chocoladebox met hartvormige chocolaatjes met heerlijke vulling. Maak het chocolade cadeau extra speciaal door zelf je eigen verpakking te maken. Schrijf een persoonlijk berichtje op de geschenkverpakking of de naam van je moeder zodat het een echt uniek cadeau wordt.

Tip: Click armband

Is jouw moeder een hippe mama die er altijd volgens de laatste mode bijloopt? Geef haar dan een modieuze leren armband cadeau met eigen foto. Maak de armband uniek door je mooiste foto te laten bedrukken op één van de clicks. Met deze armband draagt jouw moeder de mensen die speciaal voor haar zijn altijd bij zich. Een uniek sieraad waar er maar één van is, speciaal voor jouw moeder. Hierdoor zal ze zeker weten hoeveel je van haar houdt.

Tip: Mok

Is jouw moeder een echte koffie of thee drinker dan is er niks leukers dan een eigen mok. Maak de mooiste mok voor jouw moeder zelf! Ontwerp de mok met één van de vele leuke designs en maak hem persoonlijk door daarbij een mooie foto of unieke tekst toe te voegen. Zo wordt een koffie of thee momentje nog fijner!