• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Liefde is...
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 23757 beoordelingen
Bob
op 26-01-20

"Erg leuke cadeautjes, veel keus. "

8 van 10
Nathalie
op 26-01-20

"Mooie kwaliteit artikelen. Snelle reactie. Als er iets niet goed/naar verwachting is, wordt er een oplossing.."

10 van 10
Anne
op 26-01-20

"Helaas was mijn klokje in eerste instantie net niet helemaal mooi afgedrukt. Maar gelukkig hebben jullie.."

9 van 10

Liefde is...

Wie kent ze niet? Het schattige en inmiddels beroemde stelletje dat al jarenlang de mooiste en leukste spreuken over de liefde laten zien. Bedacht door Kim Casali, die het verliefde paartje tekende voor haar man met daaronder een lieve tekst. Zo leuk dat ze uitgegeven zijn in kranten wereldwijd, maar ook op de leukste cadeaus.

Liefde is... van alles en nog wat. Leuke, herkenbare en grappige liefdessituaties komen samen in de tekeningen van Liefde is... De kleine wereldberoemde cartoons die je laten zien hoe mooi liefde kan zijn.

Tip: Mok

Laat je liefde zien met deze mooie Liefde is... mok. Verras je geliefde door een unieke Liefde is... mok cadeau te geven van het verliefde paartje met de leukste liefdes uitspraken. Met deze mok zal ieder koffie of theemomentje voortaan puur genieten worden. Want liefde is tenslotte samen genieten van een heerlijk bakje verse koffie of thee.

Tip: Broodtrommel

Liefde is... je partner verwennen met overheerlijke verse boterhammetjes. Door deze leuke broodtrommel blijven de boterhammen lekker vers en zijn ze ook nog eens mooi verpakt. Voortaan is elk lunchmoment een romantisch moment als deze broodtrommel tevoorschijn komt.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met