Koekjesboxen

Geen resultaten voor: Koekjesboxen
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 10023 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Bartop 28-05-17

"Geweldige service "

9 van 10
Miriamop 27-05-17

"Goede kwaliteit, snelle ontvangst. "

10 van 10
Jessicaop 26-05-17

"Een ongelofelijk mooi gepersonaliseerd boekje gekregen voor weinig geld. En rap geleverd! "

10 van 10

Koekjesboxen cadeau

Ieder kind is dol op koekjes. Sommige kinderen eten het liefst de hele dag koekjes. Dat de koekjes bestaan uit vormen van hun favoriete character maakt het koekje alleen maar lekkerder. Maak het koekjesfeest voor je kind echt compleet met een eigen koekjesbox.

Koekjesboxen

Met een unieke koekjesbox kan jouw kind voortaan de koekjes uitdelen met zijn of haar eigen box of zelf lekker een koekje nemen uit die leuke persoonlijke box. Verwen je kind met een originele koekjesbox voorzien van eigen foto, naam en persoonlijke boodschap. Ook leuk als cadeautje voor een kinderfeestje zodat jouw kind tijdens zijn of haar feestje zelf unieke koekjes kan uitdelen aan vriendjes en vriendinnetjes. Wat zullen de kinderen samen heerlijk smullen van deze originele koekjes.

Tip: Dikkie Dik

De koekjes van Dikkie Dik zijn een leuk tussendoortje voor je kind. De koekjes worden speciaal voor kinderen gebakken. Ieder kind zal hiervan smullen. Maak het koekjesmoment van je kind extra leuk door hem of haar een eigen Dikkie Dik koekjesbox cadeau te geven. Versier de koekjesbox met een foto en de naam van je kind en deze zal zeker optimaal verrast zijn.
+ Lees meer...