• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Kinderen cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 29522 beoordelingen
Tineke
op 09-08-20

"fijne, makkelijke site. Snelle levering. Ziet er keurig uit. Heb geen op/aanmerkingen. "

10 van 10
M.
op 09-08-20

"Toppe service! Netjes zoals afgesproken, alles correct en op tijd binnen!!! "

10 van 10
Leen
op 09-08-20

"Fantastische klantenservice ook wanneer iets mis gaat! Goede kwaliteit! "

10 van 10
De leukste kindercadeautjes met foto en tekst!

Kindercadeau

In het leven van een kind zijn er genoeg feestelijke momenten die vragen om een leuk cadeau. Of het nu gaat om een verjaardag, een goed rapport of het behalen van een zwemdiploma. Een cadeau mag tijdens al deze gebeurtenissen niet ontbreken.

Kinderen

Maar met zoveel redenen voor cadeaus is het ook extra moeilijk om elke keer weer met een origineel cadeau aan te komen. En ja, welk cadeau is geschikt voor welke leeftijd en waar maak je een meisje nou echt blij mee of wat vind een jongen een stoer cadeau? Het ene kind is het andere kind niet, maar ieder kind zal blij worden van een persoonlijk cadeau speciaal voor hem of haar gemaakt. Personalgifts heeft voor elke leeftijdscategorie een passend cadeau; van leerzaam tot praktisch of van leuk tot creatief. Hier vind je zeker te weten het allerleukste kindercadeau!

Tip: Broodtrommel

Voor alle leeftijden en leuk om te geven bij elke gelegenheid; een originele zelf gemaakte broodtrommel. Ontwerp voor een brugpieper een super coole broodtrommel voorzien van een grappig design, leuke foto of originele tekst. Met dit cadeau zullen de boterhammen lekker vers blijven en zal hij of zij de show stelen tijdens elke lunchpauze. Ook voor de kleintjes die naar de crèche gaan of overblijven op school is een broodtrommel een leuk cadeau. Maak een lief broodtrommeltje met zijn of haar foto en naam erop. Op deze manier is snel en makkelijk te zien welk broodtrommeltje van wie is en geniet jouw kind altijd van verse boterhammetjes.

Tip: Romper

Maak iedere baby blij door het te verrassen met een super lief rompertje. Het leukste rompertje voor zowel jongentjes als meisjes ontwerp je zelf. In onze handige foto-editor kun je heel eenvoudig het rompertje samenstellen en laten bedrukken. Maak het rompertje precies zoals jij hem wilt hebben met zijn of haar eigen naam, foto of tekst in een van de grappige baby kaders! Dit superschattige rompertje is een uniek cadeau voor ieder kraamfeest, verjaardag, doop of om zomaar te geven.

Tip: Dikkie Dik boekje

Kinderen vinden het vaak erg fijn om te worden voorgelezen. Tijdens het voorlezen creëren ze een momentje voor zichzelf bij papa en mama op schoot. Tijdens het voorlezen kunnen ze hun fantasie de vrij loop laten en wegdromen bij de leuke verhaaltjes. Laat je kindje genieten van de vele verhaaltjes uit het Dikkie Dik boekje en maak het voorlezen nog leuker door het boekje te personaliseren met eigen naam. Doordat de naam van het kindje veelvuldig voorkomt in het boek zal het kind zich aangesproken voelen en extra genieten van het voorlezen.