• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Originele Kinderen cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 22425 beoordelingen
Paulien
op 14-11-19

"Ik heb kerstcadeaus bij jullie mogen bestellen! 20 x 2 kerstballen met foto en ze zijn stuk voor stuk.."

10 van 10
Sietske
op 10-11-19

"Snelle levering en erg leuk ook met de foto die je erop kan zetten "

8 van 10
Miriam
op 10-11-19

"Super service ! Snelle levering en toen er met de DHL iets mis ging....Werd het direct opgelost. Super.."

10 van 10
De leukste kindercadeautjes met foto en tekst!

Kindercadeau

In het leven van een kind zijn er genoeg feestelijke momenten die vragen om een leuk cadeau. Of het nu gaat om een verjaardag, een goed rapport of het behalen van een zwemdiploma. Een cadeau mag tijdens al deze gebeurtenissen niet ontbreken.

Kinderen

Maar met zoveel redenen voor cadeaus is het ook extra moeilijk om elke keer weer met een origineel cadeau aan te komen. En ja, welk cadeau is geschikt voor welke leeftijd en waar maak je een meisje nou echt blij mee of wat vind een jongen een stoer cadeau? Het ene kind is het andere kind niet, maar ieder kind zal blij worden van een persoonlijk cadeau speciaal voor hem of haar gemaakt. Personalgifts heeft voor elke leeftijdscategorie een passend cadeau; van leerzaam tot praktisch of van leuk tot creatief. Hier vind je zeker te weten het allerleukste kindercadeau!

Tip: Broodtrommel

Voor alle leeftijden en leuk om te geven bij elke gelegenheid; een originele zelf gemaakte broodtrommel. Ontwerp voor een brugpieper een super coole broodtrommel voorzien van een grappig design, leuke foto of originele tekst. Met dit cadeau zullen de boterhammen lekker vers blijven en zal hij of zij de show stelen tijdens elke lunchpauze. Ook voor de kleintjes die naar de crèche gaan of overblijven op school is een broodtrommel een leuk cadeau. Maak een lief broodtrommeltje met zijn of haar foto en naam erop. Op deze manier is snel en makkelijk te zien welk broodtrommeltje van wie is en geniet jouw kind altijd van verse boterhammetjes.

Tip: Romper

Maak iedere baby blij door het te verrassen met een super lief rompertje. Het leukste rompertje voor zowel jongentjes als meisjes ontwerp je zelf. In onze handige foto-editor kun je heel eenvoudig het rompertje samenstellen en laten bedrukken. Maak het rompertje precies zoals jij hem wilt hebben met zijn of haar eigen naam, foto of tekst in een van de grappige baby kaders! Dit superschattige rompertje is een uniek cadeau voor ieder kraamfeest, verjaardag, doop of om zomaar te geven.

Tip: Dikkie Dik boekje

Kinderen vinden het vaak erg fijn om te worden voorgelezen. Tijdens het voorlezen creëren ze een momentje voor zichzelf bij papa en mama op schoot. Tijdens het voorlezen kunnen ze hun fantasie de vrij loop laten en wegdromen bij de leuke verhaaltjes. Laat je kindje genieten van de vele verhaaltjes uit het Dikkie Dik boekje en maak het voorlezen nog leuker door het boekje te personaliseren met eigen naam. Doordat de naam van het kindje veelvuldig voorkomt in het boek zal het kind zich aangesproken voelen en extra genieten van het voorlezen.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met