• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Kikker
Kikker en Beertje vinden een schat - Hardcover
Kikker en Beertje vinden een schat - Softcover
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30637 beoordelingen
Marjolein
op 23-09-20

"Hele mooie poster die is afgedrukt. Goede kwaliteit en materiaal. Snelle levering. Tevreden over dit.."

10 van 10
R.
op 23-09-20

"Snelle levering van een mooi product "

8 van 10
Cas
op 23-09-20

"goede service met goeie upsell "

9 van 10

Kikker

Welkom in de wereld van Kikker en zijn vrienden Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje. Een optimistische wereld waarin het motto luidt: ''is het leven niet prachtig''. Bij Kikker en zijn vriendjes is iedereen gelijk en heeft elk dier zijn eigen karakter en zijn eigen vaardigheden.

Kikker en zijn vriendjes genieten van het leven en leren kinderen op speelse wijze kennis te maken met dagelijkse gebeurtenissen. Ze proberen gevoelens te begrijpen die ze in goede en slechte tijden ervaren en ontdekken hierdoor de kracht van hun vriendschap.

Kikker cadeau tips

Laat ook jouw kind spelenderwijs kennis maken met Kikker en zijn vriendjes door hem of haar te verrassen met één van de unieke Kikker cadeaus. Van een lieve knuffel tot een leesboekje, een DVD en spelletjes. Al deze vrolijke cadeaus van Kikker en zijn vriendjes zullen zorgen voor een grote grote glimlach en urenlang speel, lees en kijkplezier!

Tip: Kikker en Beertje vinden een schat

Kan jouw kindje ook zo genieten van de verhalen van Kikker? Laat hem of haar dan nu zelf meespelen in dit grote Kikker avontuur. In dit boek gaat jouw kind samen met Kikker op zoek naar een ware schat. Door zelf mee te spelen in dit grote avontuur zal lezen voortaan nog leuker zijn. Een uniek cadeau waar je ieder kind blij mee maakt.

Tip: Kikker Memory

Train je geheugen met dit supervrolijke memory spel. Een interactief spel waarbij jullie op zoek gaan naar Kikker en zijn vriendjes. Schud de kaartjes en leg ze allemaal omgedraaid op tafel. Dan kan het spel losbarsten. Vind jij de meeste setjes van twee dezelfde kaartjes? Een ideaal cadeau dus wat vele jaartjes mee gaat, want memory spelen verveelt nooit.

Tip: Kikker puzzel

Puzzelen is niet alleen leuk, maar het is ook één van de eerste bezigheden waarmee een kind de motoriek traint. Daarnaast helpt puzzelen bij de ontwikkeling van een aantal belangrijke vaardigheden, zoals sorteren, ordenen en waarnemen. Dit cadeau bevat maar liefst vier verschillende puzzels met leuke afbeeldingen van Kikker en zijn vriendjes. Iedere puzzel bestaat uit een ander aantal stukjes, zodat je de moeilijkheidsgraad langzaam kan opbouwen. Met dit cadeau beleef je gegarandeerd heel wat uurtjes puzzelplezier!