• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Kikker
Kikker en Beertje vinden een schat - Hardcover
Kikker en Beertje vinden een schat - Softcover
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 17452 beoordelingen
liesbeth
op 17-02-19

"Mooie sleutelhangers, snel geleverd. Toppie. "

10 van 10
Gerald
op 17-02-19

"Liefst als je de. namen hebt ingegeven dat je dan een inkijkboekje nog ziet hoe het er echt komt uit.."

9 van 10
Corina
op 17-02-19

"Ik ben misschien van de oude stempel maar vind een acht al erg goed, geef niet zo gauw tienen , maar.."

8 van 10

Kikker

Welkom in de wereld van Kikker en zijn vrienden Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje. Een optimistische wereld waarin het motto luidt: ''is het leven niet prachtig''. Bij Kikker en zijn vriendjes is iedereen gelijk en heeft elk dier zijn eigen karakter en zijn eigen vaardigheden.

Kikker en zijn vriendjes genieten van het leven en leren kinderen op speelse wijze kennis te maken met dagelijkse gebeurtenissen. Ze proberen gevoelens te begrijpen die ze in goede en slechte tijden ervaren en ontdekken hierdoor de kracht van hun vriendschap.

Kikker cadeau tips

Laat ook jouw kind spelenderwijs kennis maken met Kikker en zijn vriendjes door hem of haar te verrassen met één van de unieke Kikker cadeaus. Van een lieve knuffel tot een leesboekje, een DVD en spelletjes. Al deze vrolijke cadeaus van Kikker en zijn vriendjes zullen zorgen voor een grote grote glimlach en urenlang speel, lees en kijkplezier!

Tip: Kikker en Beertje vinden een schat

Kan jouw kindje ook zo genieten van de verhalen van Kikker? Laat hem of haar dan nu zelf meespelen in dit grote Kikker avontuur. In dit boek gaat jouw kind samen met Kikker op zoek naar een ware schat. Door zelf mee te spelen in dit grote avontuur zal lezen voortaan nog leuker zijn. Een uniek cadeau waar je ieder kind blij mee maakt.

Tip: Kikker Memory

Train je geheugen met dit supervrolijke memory spel. Een interactief spel waarbij jullie op zoek gaan naar Kikker en zijn vriendjes. Schud de kaartjes en leg ze allemaal omgedraaid op tafel. Dan kan het spel losbarsten. Vind jij de meeste setjes van twee dezelfde kaartjes? Een ideaal cadeau dus wat vele jaartjes mee gaat, want memory spelen verveelt nooit.

Tip: Kikker puzzel

Puzzelen is niet alleen leuk, maar het is ook één van de eerste bezigheden waarmee een kind de motoriek traint. Daarnaast helpt puzzelen bij de ontwikkeling van een aantal belangrijke vaardigheden, zoals sorteren, ordenen en waarnemen. Dit cadeau bevat maar liefst vier verschillende puzzels met leuke afbeeldingen van Kikker en zijn vriendjes. Iedere puzzel bestaat uit een ander aantal stukjes, zodat je de moeilijkheidsgraad langzaam kan opbouwen. Met dit cadeau beleef je gegarandeerd heel wat uurtjes puzzelplezier!
+ Lees meer...

Ma t/m vr: 8.30 - 22.00 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 762 224

PersonalGifts

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Kan ik je helpen?
1 met