• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
K3
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 24564 beoordelingen
Anouschka
op 26-02-20

"Alles was goed bedankt "

9 van 10
Corine
op 26-02-20

"Jullie willen echt kwaliteit leveren! "

9 van 10
Howard
op 26-02-20

"Prima snelle afhandeling en eindresultaat was precies als ontwerp. Top! "

10 van 10

K3

K3 de populaire meidengroep uit België laat vele kindergezichtjes stralen. Sinds 1998 stelen Karen, Kristel en Josje menige harten met hun vrolijke liedjes en leuke dansjes. Zowel meisjes als jongens, maar ook vaders en moeders genieten van de vrolijkheid die K3 met zich meebrengt. Met bekende nummers als: 'Oya lélé', 'Mamasé' en 'De drie biggetjes' zingt iedereen mee. Sinds eind 2015 zijn de drie meiden vervangen door drie nieuwe meiden: Klaasje, Hanne en Marthe.

K3 cadeaus

Is jouw zoon of dochter ook helemaal weg van K3? Dan zit je bij Personalgifts helemaal goed. Je vindt hier vele leuke K3 cadeaus die je zelf kunt personaliseren met eigen naam, foto en tekst. Zo komt de droom van ieder kind uit door echt deel uit te maken van K3.

Geen dag meer zonder K3 met al deze leuke cadeaus. Dus of je kind een echt K3 T-shirt wilt dragen, een K3 broodtrommel mee naar school wilt nemen of met K3 wilt koken, dat is allemaal mogelijk met deze persoonlijke K3 cadeaus. Laat je kind genieten door zijn of haar eigen naam en foto toe te voegen!

Tip: Clicks armband

Wil je er even hip uitzien als de meiden van K3? Ontwerp dan snel je eigen K3 clicks armband. Je maakt een click met eigen foto en je kiest uit een leuke set van K3 afbeeldingen. Met deze K3 clicks armband ziet jouw kleine meid er prachtig uit!

Tip: Kinderschort

De meiden van K3 zijn veel te vinden in de keuken. Via hun populaire bak filmpjes leren ze je kind op een leuke manier de beginselen van het bakken. Met dit supermooie kinderschort van K3 wordt jouw kind een echte keukenprins(es). Maak het kinderschort uniek met je eigen naam en foto zodat iedereen kan zien wie er samen met K3 in de keuken staat.

Tip: Broodtrommel

Neemt jouw kind het liefst alles van K3 mee naar school? Laat hem of haar dan ook op school de show stelen met een echte K3 broodtrommel. Deze lunchbox ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt ook dat de boterhammetjes heerlijk vers blijven. Met je eigen naam en foto erop gedrukt kan iedereen zien van wie die mooie K3 broodtrommel is.
Kan ik je helpen?
1 met