• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Fiep Westendorp
Op avontuur met Pim en Pom
Zonnescherm - Pim & Pom
Strandtas - Pim & Pom
Pim & Pom - Broodtrommel
Keukenschort
Pim & Pom - Kinderschort
Kinderbord Pim & Pom - Smakelijk eten
Kinderbord Pim & Pom (auto 4)
Kinderbord Pim & Pom - Fles
Kinderbord Pim & Pom (auto 3)
Kinderbord Pim & Pom - Laars
Kinderbord Pim & Pom - Wandelen
Kinderbord Pim & Pom (auto 1)
Pim & Pom - T-shirt met naam
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30418 beoordelingen
Lotte
op 17-09-20

"Mooie deken! Perfect "

8 van 10
V
op 17-09-20

"Zeer goed, op tijd geleverd, had wat vragen prima te woord gestaan door de medewerker 👍 "

9 van 10
C.C.
op 17-09-20

"Mooie kwaliteit van het fotocadeau, op tijd geleverd, mijn zwager was er erg blij mee! Kan niet beter.."

10 van 10

Fiep Westendorp

Fiep Westendorp wilde van jongs af aan al illustrator worden. Dat werd ze, en haar leuke tekeningen hebben inmiddels de harten veroverd van vele generaties. Terwijl haar carrière begon met illustreren voor volwassenen werd ze bekend door haar tekeningen voor kinderen. Fiep Westendorp is de moeder van de bekende illustraties als Pim en Pom, Jip en Janneke, Pluk, Floddertje en vele andere.

Fiep Westendorp cadeaus

Doordat de illustraties van Fiep Westendorp er grappig en leuk uit zien spreekt het kinderen enorm aan. De humoristische verhaaltjes met de bijhorende tekeningen nemen kinderen mee in de avonturen van de karaktertjes en laten ze plezier beleven. Laat ook jouw kind plezier beleven samen met de leuke cadeaus van Fiep Westendorp.

Tip: Pim & Pom DVD

Pim & Pom zijn twee poezen die samen altijd wel weer een nieuw avontuur beleven. In de dvd 'Het grote avontuur' spelen Pim & Pom de hoofdrol en halen ze het grootste kattenkwaad uit. In deze dvd komen Pim & Pom in de problemen als de nichtjes van hun baasje op bezoek komen. Laat je kind het avontuur van Pim & Pom mee beleven met deze dvd!

Tip: Fiep Westendorp Fieperdefiep kwartet

Nog die laatste kaart en dan is het setje compleet: kwartet! Een leuk spelletje waarmee kinderen uren zoet kunnen zijn. Naast dat kwartetten leuk is, is het ook nog eens leerzaam. Met dit geweldige Fieperdefiep kwartet leren kinderen op een speelse wijze allerlei thema's bij elkaar te verzamelen. De grappige tekeningen van Fiep Westendorp maken dit spelletje spelen nog leuker. Verzamel zoveel mogelijk kwartetten en dan heb jij gewonnen!

Tip: Pim & Pom knuffel duo

Ben je op zoek naar een lief cadeau? Verras je kind dan met een leuke Pim & Pom knuffel. Deze heerlijke zachte pluche knuffels kun je overal mee naar toe nemen en fijn mee knuffelen. Een knuffel is het ideale vriendje voor elk kind en met dit knuffelduo Pim & Pom heeft je kind twee knuffelvriendjes in handen. Maak ieder kind blij en laat ze knuffelen met Pim en Pom!