Feestpakketten

Geen resultaten voor: Feestpakketten
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 10023 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Bartop 28-05-17

"Geweldige service "

9 van 10
Miriamop 27-05-17

"Goede kwaliteit, snelle ontvangst. "

10 van 10
Jessicaop 26-05-17

"Een ongelofelijk mooi gepersonaliseerd boekje gekregen voor weinig geld. En rap geleverd! "

10 van 10

Feestpakket

Heb je binnenkort een kinderfeestje te vieren en zoek je nog naar inspiratie voor het ultieme partijtje? Het feestje kan beginnen zodra je een van de feestpakketten van Personalgifts in huis hebt. De kinderfeestjes thuis zijn vaak de feestje die kinderen het leukst vinden.

Feestpakketten

Wel vergt het altijd heel wat creativiteit en organisatie om een leuk feest te organiseren. Met een compleet feestpakket in diverse thema's verkrijgbaar is heel veel organisatie niet nodig. Een feestpakket van Personalgifts bevat voldoende versiering voor het vieren van een super leuk kinderfeestje.

Tip: Woezel en Pip

Organiseer met dit pakket een echt Woezel en Pip feest om de verjaardag van jouw kindje op grootste wijze te vieren. Met dit pakket krijgt het kinderfeest een gezellige invulling zonder enige vorm van teveel organisatie. Het pakket bevat voldoende versiering, materialen en cadeautjes voor een superleuk feestje!

Tip: Dikkie Dik

Hiep Hiep Hoera, het is feest! Laat jouw kindje samen met Dikkie Dik een onvergetelijk feestje beleven. Want wat is er nu leuker voor kinderen dan een eigen Dikkie Dik thema feest? Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit om samen met jouw kindje zijn of haar verjaardag te vieren. Door alle spullen uit het pakket is het feest zo geregeld en zul je alleen maar blije gezichtjes aantreffen.

Tip: Dolfje het weerwolfje

Wil je jouw zoontje verrassen met een super cool feest? Bestel dan het Dolfje weerwolfje feestpakket. Met dit complete pakket tover je in no-time een echt jongensfeest tevoorschijn. Versier het huis met leuke vlaggetjes, serveer de patatjes op de Dolfje weerwolfje bordje en geef de stoere jongens aan het einde van het feest een eigen traktatiezakje mee met een Dolfje het weerwolfje sleutelhanger erin. Zeker weten dat de jongens enorm zullen genieten van dit spannende feestje.
+ Lees meer...