Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 12067 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Anneliesop 17-01-18

"Eenvoudig te bestellen en snelle levering. "

9 van 10
Evyop 16-01-18

"Kussen zag er super uit dat ik besteld had! "

10 van 10
Dana Leeop 16-01-18

"Goede en snelle reactie en service. "

9 van 10

Feestpakket

Heb je binnenkort een kinderfeestje te vieren en zoek je nog naar inspiratie voor het ultieme partijtje? Het feestje kan beginnen zodra je een van de feestpakketten van Personalgifts in huis hebt. De kinderfeestjes thuis zijn vaak de feestje die kinderen het leukst vinden.

Feestpakketten

Wel vergt het altijd heel wat creativiteit en organisatie om een leuk feest te organiseren. Met een compleet feestpakket in diverse thema's verkrijgbaar is heel veel organisatie niet nodig. Een feestpakket van Personalgifts bevat voldoende versiering voor het vieren van een super leuk kinderfeestje.

Tip: Woezel en Pip

Organiseer met dit pakket een echt Woezel en Pip feest om de verjaardag van jouw kindje op grootste wijze te vieren. Met dit pakket krijgt het kinderfeest een gezellige invulling zonder enige vorm van teveel organisatie. Het pakket bevat voldoende versiering, materialen en cadeautjes voor een superleuk feestje!

Tip: Dikkie Dik

Hiep Hiep Hoera, het is feest! Laat jouw kindje samen met Dikkie Dik een onvergetelijk feestje beleven. Want wat is er nu leuker voor kinderen dan een eigen Dikkie Dik thema feest? Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit om samen met jouw kindje zijn of haar verjaardag te vieren. Door alle spullen uit het pakket is het feest zo geregeld en zul je alleen maar blije gezichtjes aantreffen.

Tip: Dolfje het weerwolfje

Wil je jouw zoontje verrassen met een super cool feest? Bestel dan het Dolfje weerwolfje feestpakket. Met dit complete pakket tover je in no-time een echt jongensfeest tevoorschijn. Versier het huis met leuke vlaggetjes, serveer de patatjes op de Dolfje weerwolfje bordje en geef de stoere jongens aan het einde van het feest een eigen traktatiezakje mee met een Dolfje het weerwolfje sleutelhanger erin. Zeker weten dat de jongens enorm zullen genieten van dit spannende feestje.
+ Lees meer...