• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 21995 beoordelingen
Wilma
op 18-09-19

"Enorm blij met de kwaliteit en snelheid waarmee er wordt geleverd, absolute aanrader. "

10 van 10
William Gustavo..
op 18-09-19

"The products was delivered really fast and the quality is really good, exactly how I was waiting. Thank.."

10 van 10
Lyska
op 18-09-19

"Het zou mooi zijn als je bij jullie losse vulling voor de kussens kunt kopen, omdat een volledig bedrukt.."

9 van 10

Feestcadeaus

Valt er een feestje te vieren en ben je op zoek naar een cadeau voor het feest? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn genoeg reden voor feestjes, zoals een verjaardag, een kinderfeestje, jubileum, kraamfeest of een huwelijksfeest. Vele gebeurtenissen in het leven zijn zo bijzonder dat ze worden gevierd door middel van een feest. Bij iedere gelegenheid waarvoor een feest wordt gegeven hoort een origineel cadeau.

Heb jij een leuk feest in de agenda staan maar nog geen idee wat voor cadeau je kan geven of hoe je het feest extra leuk kunt maken? Personalgifts biedt de oplossing. Want voor elk feest zijn er genoeg leuke cadeaus te vinden.

Feestcadeau

Ieder feest wordt een knalfuif met de originele en unieke feestcadeaus van Personalgifts. Maak van elk cadeau zelf een feestje door het cadeau uniek te maken. Een feestje is altijd een reden om echt lekker uit te pakken met een origineel cadeau.

Personalgifts heeft voor jouw die originele, leuke cadeaus die gegarandeerd een succes zijn om cadeau te doen. Maar ook als je zelf een feest geeft omdat er iets te vieren valt dan maak je het feest onvergetelijk met de leukste cadeau artikelen van Personalgifts.

Tip: ballon

Wil je het feestvarken echt verrassen met iets leuks? Kies er dan voor om een ballon cadeau te geven. Je kunt kiezen uit verschillende soorten ballonnen. Voor elk feestje is er wel een ballon. Wil je de ballon extra leuk en persoonlijk maken? Ook dat kan! Kies jouw leukste foto en deze wordt bedrukt op de door jouw gekozen ballon. Het uitpakken wordt extra speciaal doordat de ballon zo de doos uitvliegt zodra de doos wordt geopend. Wat een feestelijk effect bezorg je met het geven van zo'n vrolijke ballon.

Tip: broodplank

Bij het geven van een cadeau denk je misschien niet direct aan een broodplank. Maar juist een broodplank is een uniek feestcadeau. Maak de broodplank extra leuk door hem zelf personaliseren met de naam van de ontvanger. Dit maakt de broodplank tot een persoonlijk cadeau waar diegene lange tijd plezier van heeft en bij elk feest weer kan gebruiken om er lekkere hapjes op te serveren. Met dit bijzondere cadeau zorg jij zeker voor een verrassing!

Tip: Woezel en Pip feestpakket

Wat is er nu leuker voor jouw kind dan een eigen Woezel en Pip feestje. Organiseer met dit pakket een echt Woezel en Pip feest om een verjaardag of geboorte groots te vieren. Het Woezel en Pip feestpakket bevat alles wat je nodig hebt voor geslaagd feest. Geen stress over de aankleding of thema van het feest. Nee, in dit pakket zit alles wat je nodig hebt. Van uitnodigingen tot de feesthoedjes met dit pakket ben je direct klaar voor een echt uniek kinderfeestje in het thema Woezel en Pip.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met