• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Doopcadeau
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 24564 beoordelingen
Anouschka
op 26-02-20

"Alles was goed bedankt "

9 van 10
Corine
op 26-02-20

"Jullie willen echt kwaliteit leveren! "

9 van 10
Howard
op 26-02-20

"Prima snelle afhandeling en eindresultaat was precies als ontwerp. Top! "

10 van 10

Doop

De doop van een kindje is een belangrijke gebeurtenis. Bij deze bijzondere gebeurtenis wordt het kindje besprenkelt met water of ondergedompeld in het water. Het gaat om een symbolische gelovige handeling waarmee het kindje ingewijd wordt tot het geloof. Een doop is niet alleen bijzonder, maar ook een feestelijk gebeurtenis. Daarom hoort hier zeker een mooi cadeau bij.

Doopcadeau

Een doopcadeau is vaak wel een lastige. Het kindje wat gedoopt wordt is nog veel te klein om hem of haar wensen door te geven. Daarbij wil je het cadeau natuurlijk wel een persoonlijk tintje geven, om de speciale gebeurtenis blijvend te maken. Bij Personalgifts is het mogelijk het ideale doopcadeau te vinden. Je kan het cadeau origineel maken door er een persoonlijk tintje aan te geven met een foto, naam of tekst.

Tip: Romper

Het leukste rompertje om de doop tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken ontwerp je zelf. Laat het rompertje bedrukken met een mooie foto en/of naam van de baby. Met de handige foto-editor kun je heel makkelijk zelf het rompertje personaliseren. Met dit unieke rompertje weet je zeker dat je een succesvol cadeau geeft.

Tip: Kaars

Bij een kerkelijke inzegening wordt er vaak een kaars gebrand. Daarom is een persoonlijke kaars die je zelf kan laten bedrukken een mooi cadeau om te geven bij een doop. Met een kaars waarop je jouw eigen gekozen foto en tekst kan laten bedrukken maak je een uniek en persoonlijk cadeau. Dit cadeau zal de doop nog een extra speciaal tintje geven.

Tip: Tegel geboorte

Op zoek naar een blijvend doopcadeau? Met de geboortetegel geef je een mooi en blijvend cadeau. Kies uit een van de vele voorbeeldteksten of bedenk je eigen persoonlijke tekst. Zo maak je zelf heel makkelijk een unieke geboortetegel met naam, foto en geboortegegevens van de baby. Dit cadeau is niet alleen leuk voor nu, maar ook voor later. De baby zal met dit cadeau een unieke herinnering hebben aan een belangrijke gebeurtenis in zijn of haar leven.
Kan ik je helpen?
1 met