• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Doopcadeau
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30418 beoordelingen
Lotte
op 17-09-20

"Mooie deken! Perfect "

8 van 10
V
op 17-09-20

"Zeer goed, op tijd geleverd, had wat vragen prima te woord gestaan door de medewerker 👍 "

9 van 10
C.C.
op 17-09-20

"Mooie kwaliteit van het fotocadeau, op tijd geleverd, mijn zwager was er erg blij mee! Kan niet beter.."

10 van 10

Doop

De doop van een kindje is een belangrijke gebeurtenis. Bij deze bijzondere gebeurtenis wordt het kindje besprenkelt met water of ondergedompeld in het water. Het gaat om een symbolische gelovige handeling waarmee het kindje ingewijd wordt tot het geloof. Een doop is niet alleen bijzonder, maar ook een feestelijk gebeurtenis. Daarom hoort hier zeker een mooi cadeau bij.

Doopcadeau

Een doopcadeau is vaak wel een lastige. Het kindje wat gedoopt wordt is nog veel te klein om hem of haar wensen door te geven. Daarbij wil je het cadeau natuurlijk wel een persoonlijk tintje geven, om de speciale gebeurtenis blijvend te maken. Bij Personalgifts is het mogelijk het ideale doopcadeau te vinden. Je kan het cadeau origineel maken door er een persoonlijk tintje aan te geven met een foto, naam of tekst.

Tip: Romper

Het leukste rompertje om de doop tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken ontwerp je zelf. Laat het rompertje bedrukken met een mooie foto en/of naam van de baby. Met de handige foto-editor kun je heel makkelijk zelf het rompertje personaliseren. Met dit unieke rompertje weet je zeker dat je een succesvol cadeau geeft.

Tip: Kaars

Bij een kerkelijke inzegening wordt er vaak een kaars gebrand. Daarom is een persoonlijke kaars die je zelf kan laten bedrukken een mooi cadeau om te geven bij een doop. Met een kaars waarop je jouw eigen gekozen foto en tekst kan laten bedrukken maak je een uniek en persoonlijk cadeau. Dit cadeau zal de doop nog een extra speciaal tintje geven.

Tip: Tegel geboorte

Op zoek naar een blijvend doopcadeau? Met de geboortetegel geef je een mooi en blijvend cadeau. Kies uit een van de vele voorbeeldteksten of bedenk je eigen persoonlijke tekst. Zo maak je zelf heel makkelijk een unieke geboortetegel met naam, foto en geboortegegevens van de baby. Dit cadeau is niet alleen leuk voor nu, maar ook voor later. De baby zal met dit cadeau een unieke herinnering hebben aan een belangrijke gebeurtenis in zijn of haar leven.