• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Doodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplanner
Doodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplannerDoodles familieplanner

Doodles familieplanner

€ 23,95
Staffelkorting?
Uitverkocht
  • Persoonlijk met namen en foto's
  • Met ruimte voor 5 gezinsleden
  • Haarscherpe bedrukking in de mooiste kleuren
  • Plan er op los met de vrolijke Doodles vriendjes
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Doodles familieagenda:
Afmetingen: 29,7 x 21 cm
Aantal pagina's: 68
Personalisatie: met foto's en namen
Aantal personalisatievakken: 5
Bedrukking: haarscherp en full colour
Extra: geen extra ophangsysteem nodig

Handig om te weten:
De gezinsplanner heeft ruimte voor 5 personen. Zijn jullie met minder? Gebruik de overige kolommen dan voor afspraken die voor het hele gezin gelden. Of plan hier de afspraken voor de hond of kat.

Plan de week voor het hele gezin met de Doodles familieplanner

Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor je moeder, vrienden of huisgenoot? Dan is deze Doodles familieplanner echt een unieke verrassing. De familieplanner is namelijk te personaliseren met vijf foto's en de namen van de gezinsleden. De persoonlijke gegevens worden verwerkt in de vrolijkste Doodles illustraties. Deze Doodles familieplanner is dus niet alleen super handig, maar ook nog eens een beestachtig mooi kunstwerkje voor aan de muur.

De Doodles familieplanner is geschikt voor vijf gezinsleden, maar als jullie maar met drie of vier zijn kun je overige vakjes bijvoorbeeld vullen met leuke plaatjes. Met deze handige planner weet het hele gezin precies wie, wanneer, welke afspraken heeft. Jij voegt alleen de foto's en namen van de gezinsleden toe in de editor. Wij drukken jouw creatie vervolgens met liefde en precisie op de gezinskalender. Waar wacht je nog op? Maak nu jouw exemplaar!

Nu een offerte voor een Doodles familieplanner ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau hebben wij helaas op dit moment niet op voorraad. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk weer voor jou te kunnen maken.

Wil je meer weten over de levertijd van dit cadeau? Neem dan even contact op met onze klantenservice.