• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Donald Duck
Disney - Donald Duck
Donald Duck junior
Donald Duck
Donald Duck Love
Donald Duck Vaderdag
Donald Duck geboortespecial - jongen
Donald Duck geboortespecial - meisje
Donald Duck Feest Magazine
Donald Duck Rapport / Diploma
Donald Duck Kerstspecial
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 25212 beoordelingen
Roxana
op 05-04-20

"Super bedankt!!!! "

10 van 10
Christel
op 05-04-20

"zo'n gave artikelen, voor het 50 jarig huwelijk van mijn ouders een houtenplankje en de chocoladebonbons.."

10 van 10
Judith
op 05-04-20

"Snelle levering, mooi product. "

9 van 10

Donald Duck

Donald Duck; de meest grappige fictieve eend uit Duck stad. Donald Duck werd bekend door de strips en tekenfilms van Walt Disney waarin hij door zijn vele belevenissen altijd zorgt voor veel vermaak en plezier. Samen met zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak beleeft Donald Duck de meest bizarre avonturen, waarbij er altijd wel wat misgaat door Donalds temperament volle en onhandige karakter.

Donald Duck Cadeaus

In zijn matrozenpakje is de eend een vrolijke verschijning die je meeneemt in al zijn verhalen. Donald Duck is wereldberoemd over de hele wereld door zijn unieke strips en boeken die iedereen boeien. Met de strips en boeken van Donald Duck ben je gegarandeerd van vele leuke uren leesplezier boordevol hilarische momenten.

Tip: Tijdschrift

Jong en oud maak je blij met een tijdschrift van Donald Duck. Niet alleen kinderen vinden het leuk de stripverhalen van de eend te lezen, maar ook vele volwassenen liggen dubbel van het lachen bij het lezen van de Donald Duck. Wil je iemand een leuke verrassing geven, waar diegene veel lol aan kan beleven? Geef dan een gepersonaliseerde Donald Duck cadeau. Laat de ontvanger een rol spelen in de avonturen van Donald Duck. Je kan zelf bepalen welke titel op het omslag moet komen en aan de binnenzijde kan je een persoonlijke boodschap achterlaten. Een origineel cadeau om te geven bij elke gelegenheid!

Tip: Boek

Ben je bang dat een tijdschrift niet zo lang mee gaat en geef je liever een blijvend cadeau? Kies dan voor het originele Donald Duck boek. Geschikt leesvoer voor alle leeftijden. Je vult zelf de naam van de ontvanger in die wordt verwerkt door het hele boek. Die gaat vervolgens veel leuks beleven samen de meest gekke eend van Duckstad. Met dit boek ben jij verzekerd van een uniek cadeau dat iedereen ontzettend leuk zal vinden.