• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Dolfje Weerwolfje
Dolfje Weerwolfje
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 24972 beoordelingen
Ron
op 25-03-20

"Makkelijk te bestellen en een snelle levering . Top! "

10 van 10
Elsiena
op 25-03-20

"Wijnpakket in kist - Belvy - Wit en rosé met foto op kist. Prachtige cadeau om weg tegeven. De ontvanger.."

10 van 10
Marionne
op 25-03-20

"Nou eerlijk gezegd heb ik helemaal niets aan te merken op jullie site en op de producten die ik tot .."

10 van 10

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje is een Nederlandse kinderboekenreeks van de bekende schrijver Paul van Loon. Het verhaal draait om het jongentje Dolfje Spaan die op 7 jarige leeftijd ontdekt dat hij een weerwolf is. Het fenoneem weerwolf wordt in de kinderboekenserie niet op een angstaanjagende manier gebracht, maar op een leuke spannende manier die aansluit bij de fantasie van kinderen.

Dolfje Weerwolfje Cadeaus

Dolfje Weerwolfje beleeft in zijn boeken spannende avonturen waarin in hij van alles meemaakt. De boeken en de vele cadeaus van Dolfje Weerwolfje helpen kinderen op een leuke en creatieve manier extra aandacht te besteden aan hun ontwikkeling.

Tip: Boek

Wil jouw kind altijd zelf weerwolfje spelen net als Dolfje? Geef hem of haar dan een eigen Dolfje Weerwolfje boek cadeau. Maak het boek extra leuk voor je kind door het te personaliseren met zijn of haar naam. Het boek is er in een aparte uitvoering voor jongens en meisjes. Om het boek echt een persoonlijk tintje te geven waar je kind vast heel erg blij van wordt voeg je een foto toe die verschijnt op de eerste bladzijde. Dit is een boek wat echt niet in de collectie van weerwolfjes fans mag ontbreken, het immers wel een hele persoonlijke!

Tip: Feestpakket

Laat jouw kind een echt Dolfje Weerwolfje feest beleven met dit unieke feestpakket. Met dit Dolfje Weerwolfje feestpakket organiseer je met gemak een origineel kinderfeestje. Dit pakket bevat alle benodigdheden voor een compleet feestje met als thema; Dolfje Weerwolfje. Laat de kinderen ervaren hoe het is als een weerwolfje en omring ze met allerlei leuke versieringen geheel in weerwolfjes stijl. Sluit het feestje helemaal in stijl af met de Dolfje Weerwolfjes traktatiezakjes gevuld met leuke cadeautjes en/of snoepjes.
Kan ik je helpen?
1 met