• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Dolfje Weerwolfje
Dolfje Weerwolfje
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 30746 beoordelingen
Tanja
op 28-09-20

"Goed geholpen, snelle levering, super tevreden "

10 van 10
chantal
op 28-09-20

"Zeer mooie artikelen aan democratische prijzen toppie "

10 van 10
Anne
op 28-09-20

"Goede site, overzichtelijk, goede service, snelle levering, top.. "

8 van 10

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje is een Nederlandse kinderboekenreeks van de bekende schrijver Paul van Loon. Het verhaal draait om het jongentje Dolfje Spaan die op 7 jarige leeftijd ontdekt dat hij een weerwolf is. Het fenoneem weerwolf wordt in de kinderboekenserie niet op een angstaanjagende manier gebracht, maar op een leuke spannende manier die aansluit bij de fantasie van kinderen.

Dolfje Weerwolfje Cadeaus

Dolfje Weerwolfje beleeft in zijn boeken spannende avonturen waarin in hij van alles meemaakt. De boeken en de vele cadeaus van Dolfje Weerwolfje helpen kinderen op een leuke en creatieve manier extra aandacht te besteden aan hun ontwikkeling.

Tip: Boek

Wil jouw kind altijd zelf weerwolfje spelen net als Dolfje? Geef hem of haar dan een eigen Dolfje Weerwolfje boek cadeau. Maak het boek extra leuk voor je kind door het te personaliseren met zijn of haar naam. Het boek is er in een aparte uitvoering voor jongens en meisjes. Om het boek echt een persoonlijk tintje te geven waar je kind vast heel erg blij van wordt voeg je een foto toe die verschijnt op de eerste bladzijde. Dit is een boek wat echt niet in de collectie van weerwolfjes fans mag ontbreken, het immers wel een hele persoonlijke!

Tip: Feestpakket

Laat jouw kind een echt Dolfje Weerwolfje feest beleven met dit unieke feestpakket. Met dit Dolfje Weerwolfje feestpakket organiseer je met gemak een origineel kinderfeestje. Dit pakket bevat alle benodigdheden voor een compleet feestje met als thema; Dolfje Weerwolfje. Laat de kinderen ervaren hoe het is als een weerwolfje en omring ze met allerlei leuke versieringen geheel in weerwolfjes stijl. Sluit het feestje helemaal in stijl af met de Dolfje Weerwolfjes traktatiezakjes gevuld met leuke cadeautjes en/of snoepjes.