• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Dikkie Dik
Dikkie Dik vlaggenlijn
Dikkie Dik XXL flapjesboek - Verstoppertje
Dikkie Dik Groot Zoekboek
Dikkie Dik - Hoera voor jou!
Dikkie Dik Renkriebels
Dikkie Dik Welterusten
Dikkie Dik is jarig
Waar is Dikkie Dik
Kinderbord - Dikkie Dik
Cadeauboxen
Dikkie Dik - Kerstmis
Dikkie Dik Sinterklaasboek
Dikkie Dik broodplank
Dikkie Dik muurstickers
Dikkie Dik mok met naam
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 24972 beoordelingen
Ron
op 25-03-20

"Makkelijk te bestellen en een snelle levering . Top! "

10 van 10
Elsiena
op 25-03-20

"Wijnpakket in kist - Belvy - Wit en rosé met foto op kist. Prachtige cadeau om weg tegeven. De ontvanger.."

10 van 10
Marionne
op 25-03-20

"Nou eerlijk gezegd heb ik helemaal niets aan te merken op jullie site en op de producten die ik tot .."

10 van 10

Dikkie Dik

Dikke Dik, de vrolijke rode kater uit Seamstraat. Bedacht door Jet Boeke voor het tv programma Sesamstraat is inmiddels uitgegroeid tot de beroemdste kater van Nederland. Wat begon als serie voorlees verhalen voor het kinderprogramma is uitgegroeid tot een serie kinder prentenboeken waarin de rode kater de hoofdrol speelt.

Dikkie Dik Cadeaus

De rode kater is vooral geliefd bij kleine kinderen doordat de verhaaltjes ontzettend aanspreken. Daarnaast heeft de rode kater een lieve uitstraling waardoor veel kinderen Dikke Dik als ideale knuffelpoes beschouwen. Met de vele Dikkie Dik cadeaus ontwikkelen kinderen zich op een speelse manier door de vele leuke spelletjes, liedjes en verhaaltjes. Op deze manier is Dikkie Dik niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens educatief.

Tip: Boek

In dit dikke boek van Dikkie Dik staan maar liefst 30 spannende avonturen van de rode kater. Laat je kindje op schoot lekker genieten van één van de vele verhalen die voorleest uit het mooie Dikkie Dik voorleesboek. De mooie prenten zorgen ervoor dat de verhaaltjes op bijzondere wijze in beeld worden gebracht waardoor voorlezen nog leuker wordt. En hebben papa en mama even geen tijd om voor te lezen? Geen probleem, bij het boek zit een dvd. Dan kan je kind zelf vanaf de bank alle avonturen meebeleven met Dikke Dik.

Tip: Feestpakket

Wil je het kinderfeestje van jouw kind echt bijzonder maken? Kies er dan voor om een feest te geven met als thema Dikkie Dik. Met dit pakket is dat themafeestje zo georganiseerd. Het pakket bevat diverse feest benodigdheden allemaal van Dikkie Dik. Met dit pakket heb je de slingers en ballonnen al in huis, kan je de taart serveren op Dikkie Dik bordjes en de limonade schenken in de speciale bekertjes. Als klap op de vuurpijl van dit leuke Dikkie Dik feestje kan je de kinderen verrassen met een Dikkie Dik feestzakje die je naar eigen in vulling kunt vullen. Met dit feestpakket van Dikkie Dik kan het partijtje niet meer stuk en zullen alle kinderen genieten van een leuke dag.

Tip: Broodplank

Het valt niet altijd mee om de kinderen hun boterhammen op te laten eten. Door deze leuke broodplank zal dat zeker veranderen. Geef je kind deze persoonlijke broodplank cadeau van Dikkie Dik die je kunt personaliseren met eigen naam. Deze unieke broodplank is dan helemaal en alleen van jouw kind. Met een eigen broodplank zal hij of zijn het vast leuk vinden om zijn of haar eigen boterhammen te smeren en vervolgens op te eten.
Kan ik je helpen?
1 met