• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Dikkie Dik
Dikkie Dik vlaggenlijn
Dikkie Dik XXL flapjesboek - Verstoppertje
Dikkie Dik Groot Zoekboek
Dikkie Dik - Hoera voor jou!
Dikkie Dik Renkriebels
Dikkie Dik Welterusten
Dikkie Dik is jarig
Waar is Dikkie Dik
Kinderbord - Dikkie Dik
Cadeauboxen
Dikkie Dik - Kerstmis
Dikkie Dik Sinterklaasboek
Dikkie Dik broodplank
Dikkie Dik muurstickers
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 27562 beoordelingen
Seppe
op 25-05-20

"Bij de eerste bestelling is er iets fout gelopen, maar dat hebben jullie na bericht meteen rechtgezet.."

9 van 10
Caroline
op 24-05-20

"Snelle levering en een fout is heel snel en netjes opgelost. En daar gaat het om: er kan altijd iets.."

10 van 10
Marielle
op 22-05-20

"Snelle levering, goede kwaliteit boeken. Jammer dat er niet zo veel keuze is qua gepersonaliseerde boeken.."

9 van 10

Dikkie Dik

Dikke Dik, de vrolijke rode kater uit Seamstraat. Bedacht door Jet Boeke voor het tv programma Sesamstraat is inmiddels uitgegroeid tot de beroemdste kater van Nederland. Wat begon als serie voorlees verhalen voor het kinderprogramma is uitgegroeid tot een serie kinder prentenboeken waarin de rode kater de hoofdrol speelt.

Dikkie Dik Cadeaus

De rode kater is vooral geliefd bij kleine kinderen doordat de verhaaltjes ontzettend aanspreken. Daarnaast heeft de rode kater een lieve uitstraling waardoor veel kinderen Dikke Dik als ideale knuffelpoes beschouwen. Met de vele Dikkie Dik cadeaus ontwikkelen kinderen zich op een speelse manier door de vele leuke spelletjes, liedjes en verhaaltjes. Op deze manier is Dikkie Dik niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens educatief.

Tip: Boek

In dit dikke boek van Dikkie Dik staan maar liefst 30 spannende avonturen van de rode kater. Laat je kindje op schoot lekker genieten van één van de vele verhalen die voorleest uit het mooie Dikkie Dik voorleesboek. De mooie prenten zorgen ervoor dat de verhaaltjes op bijzondere wijze in beeld worden gebracht waardoor voorlezen nog leuker wordt. En hebben papa en mama even geen tijd om voor te lezen? Geen probleem, bij het boek zit een dvd. Dan kan je kind zelf vanaf de bank alle avonturen meebeleven met Dikke Dik.

Tip: Feestpakket

Wil je het kinderfeestje van jouw kind echt bijzonder maken? Kies er dan voor om een feest te geven met als thema Dikkie Dik. Met dit pakket is dat themafeestje zo georganiseerd. Het pakket bevat diverse feest benodigdheden allemaal van Dikkie Dik. Met dit pakket heb je de slingers en ballonnen al in huis, kan je de taart serveren op Dikkie Dik bordjes en de limonade schenken in de speciale bekertjes. Als klap op de vuurpijl van dit leuke Dikkie Dik feestje kan je de kinderen verrassen met een Dikkie Dik feestzakje die je naar eigen in vulling kunt vullen. Met dit feestpakket van Dikkie Dik kan het partijtje niet meer stuk en zullen alle kinderen genieten van een leuke dag.

Tip: Broodplank

Het valt niet altijd mee om de kinderen hun boterhammen op te laten eten. Door deze leuke broodplank zal dat zeker veranderen. Geef je kind deze persoonlijke broodplank cadeau van Dikkie Dik die je kunt personaliseren met eigen naam. Deze unieke broodplank is dan helemaal en alleen van jouw kind. Met een eigen broodplank zal hij of zijn het vast leuk vinden om zijn of haar eigen boterhammen te smeren en vervolgens op te eten.