• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Over Personalgifts

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar op:
ma t/m do: 8:30-22:00 uur
vr: 8:30-17:30 uur
zat: 9:00-17:00 uur

Bel: 0111 762 223

Stuur een e-mail

Stel je vraag op Facebook

PersonalGifts

Personalgifts
Gouwepoort 3
4301 RZ Zierikzee
Nederland
0111 762 223

Voor Nederland: NL15 RABO 0102 3672 80
SWIFT / BIC code: RABONL2U

Overige info:
KVK: 22057264
BTW nr.: NL.820845437B01

Personalgifts is een online cadeaushop met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus, sinds 2006 online. Hier vind je altijd een uniek cadeau, persoonlijk met naam, tekst, logo of foto. Originele cadeaus, snelle levering, betaalbare topkwaliteit, een gebruiksvriendelijke website en een ongekende klantenservice kenmerken Personalgifts. Bestel je boven de €50 dan betaal je geen verzendkosten.

Personalgifts is vooral bekend om de unieke collectie gepersonaliseerde (kinder-)boeken en chocoladeverpakkingen. Voor vele grote merken en bijna alle kinderhelden maken wij het voor je mogelijk een belangrijke rol te spelen in onze boeken of op te vallen met chocolade verpakkingen van grote merken als Milka, Toblerone en Chokotoff. De speciale boeken van o.a. nijntje, Dikkie Dik en Woezel & Pip, worden bij ons in eigen huis ontwikkelt, geproduceerd en verzonden. Zo garanderen wij jou de hoogste kwaliteit!

Inmiddels is Personalgifts ook actief in meerdere landen en bezorgen wij cadeaus bij zowel particulieren als bedrijven. In 2007 heeft Personalgifts de Award Innovatief Ondernemen gewonnen (KvK Gooi en Eemland) en in 2007 en 2008 twee internationale Xerox Pixi Awards in Chicago, voor de unieke boekencollectie en gepersonaliseerde verpakkingen. Een niet onverdienstelijke prestatie van wereldklasse waar we erg trots op zijn! In 2009 werden onze gepersonaliseerde Chocoboxen beloond met de Fespa Digital Print Award Europe voor het leukste en meest vernieuwende verpakkingsproduct in Europa.

Om de Algemene Voorwaarden van Personalgifts te lezen, klik hier.

Bedrijfs tijdlijn

Werken bij PersonalGifts?

Alle vacatures

Zakelijk bestellen

Naar zakelijk