Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)
Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)Toblerone giftbox - Valentijn (125 gram)

Toblerone Valentijn

€ 9,95
9.2 van 10
2 beoordelingen
Staffelkorting?
Zondaglevering op Vaderdag voor €5.95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Inhoud
  • Gevuld met de allerlekkerste Toblerone mini's
  • De allermooiste designs met jouw ontwerp
  • Unieke giftbox van het stevigste materiaal
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Toblerone giftbox:
Inhoud: 125 gram Toblerone Mini's
Afmeting: 28,5 x 20 cm
Kleur geschenkdoos: rood
Personalisatie: met naam en boodschap

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden stijgt kunnen we de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Voor vragen neem contact op met onze klantenservice.

Opmerking: Helaas is het niet mogelijk om Cyrillische en Turkse tekens of speciale tekens te verwerken om technische redenen.

Verwen iemand op Valentijnsdag met een persoonlijke Toblerone giftbox!

Een standaard bonbon doosje is niet zo'n leuke verrassing. Want iedereen kan immers zo'n doosje kopen. Toch is chocolade cadeau geven enorm populair. Zeker met Valentijn is heerlijke Toblerone chocolade giftbox een echt unieke verrassing! De Toblerone giftbox is gevuld met 125 gram Toblerone mini's. Maak het chocolade cadeau nog persoonlijker met een naam en boodschap op de verpakking. Wie kan zo'n heerlijk en uniek cadeau nu weerstaan?

Toblerone is een zwitserse lekkernij en te herkennen aan zijn driehoekige vorm. De chocolade is gemaakt met amandelnougat en honing waardoor het een populaire versnapering is geworden in Europa. Deze speciale Valentijn giftbox kun je helemaal zelf opmaken. Je kiest als eerste een van de liefdesdesigns, upload een foto en zet je persoonlijke bericht erop. Zo heb jij een superlief en lekker Valentijn chocolade cadeau!

Gemiddelde 9.2 van 10 uit 2 beoordelingen

Door TPVC Rega op 09-05-2018
10 van 10
Supermooi
Door Yentl op 04-01-2018
6 van 10
Was niet direct juist en moest opnieuw verzonden worden maar alsnog we juiste opgestuurd gekregen dus alsnog tevreden met de tussenoplossing

Nu een offerte voor een Toblerone Valentijn ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?