Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 16132 beoordelingen
Rennieop 09-12-18

"Super snelle en correcte levering! "

10 van 10
Annemarieop 09-12-18

"Zeer goede service. Snel gemaakt, hersteld en opnieuw gemaakt. En alles toch vóór de Sint is huis. Via.."

10 van 10
jamieop 08-12-18

"Goeie klantenservice en snelle levering top bedrijf "

10 van 10

Liefde is… chocoboxen


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jouw geliefde? Verstuur dan deze Liefde is...chocobox vol heerlijke chocolade pralines. De Liefde is… chocobox bevat hartvormige pralines met een heerlijke vulling van nougat hazelnoot crème.

De Liefde is… chocobox kun je nu helemaal zelf ontwerpen met eigen design, naam, foto en tekst! Kies in de handige editor een van de vele Liefde is… designs en voeg hierna jouw naam, persoonlijk bericht en/of foto toe. De naam van de ontvanger komt op de buitenzijde. Je persoonlijke boodschap wordt aan de binnenzijde afgedrukt, een foto is optioneel om toe te voegen aan de chocobox.

Een Liefde is… chocobox is een mooi geschenk voor elke gelegenheid, maar natuurlijk ook leuk om jezelf eens lekker mee te verwennen. Door je eigen ontwerp op de verpakking te laten drukken, wordt het een persoonlijk cadeau waarmee jij iedereens hart sneller laat kloppen!

Liefde is…

Liefde is… van alles en nog wat. Wie kent dit beroemde schattige stelletje, bedacht door Kim Casali, nu niet? Dit leuke stelletje laat zien hoe mooi de liefde is, door gebruik te maken van herkenbare, grappige en leuke situaties afgebeeld in liefdestekeningen.

Bij Personalgifts kun je de leukste Liefde is… cadeaus nu echt persoonlijk maken door een eigen design te kiezen en hier jouw foto en/of tekst aan toe te voegen. Een Liefde is… cadeau is een mooi geschenk voor je geliefde, als Valentijnscadeau of gewoon zomaar om te laten weten dat je van diegene houdt!

Liefde is… jij en ik

Wil jij iemand verrassen met een heerlijke Liefde is... chocobox? Kies dan bijvoorbeeld het leuke design Liefde is… jij en ik. Dit schattige design, ontworpen door Kim Casali, past perfect bij een romantisch avondje voor jullie samen. Geniet samen op de bank van de lekkerste hartvormige pralines, gevuld met een heerlijke nougat-hazelnoot crème!
+ Lees meer...