< Terug
  • De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Originele Voor hem cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 21931 beoordelingen
margreet
op 15-09-19

"ik ben goed tevreden , de bestelling was snel binnen en was mooi verpakt , en zag er keurig verzorgd.."

9 van 10
Nathalie
op 15-09-19

"Geweldige snelle service, super mooi boek gehad met eigen text er in verwerkt en een mooie foto van .."

10 van 10
Rita
op 15-09-19

"top cadeau "

10 van 10
Een uniek en origineel cadeau voor hem!

Cadeau voor hem

Cadeaus voor mannen zijn vaak niet erg origineel. Het is best lastig om een origineel cadeau te vinden voor hem waar hij echt blij van word en wat mee kan. Want ja, mannen hebben zelf vaak niet eens een idee wat ze willen hebben, dus hoe moet jij het dan weten? Laat Personalgifts je helpen vinden naar een leuk en origineel cadeau voor hem!

Cadeau tips voor hem

Een beetje creativiteit van jezelf en een leuk cadeau van Personalgifts zorgen er samen voor dat je dit keer niet aan hoeft te komen met een busje deodorant. Laat je inspireren en geef het meest stoere cadeau met eigen foto, naam en/of tekst. Op deze manier heb je zowel een uniek als een mannelijk cadeau wat zeker zal aanslaan.

Tip: Bier

Wil je verzekerd zijn van een cadeau dat iedere man zal waarderen? Kies er dan voor om iemand blij te maken met een bier cadeau. Want zeg nou zelf, iedere man stelt een lekker biertje wel op prijs. Maak hem daarom blij met een fles (speciaal) bier voorzien van eigen etiket of bedrukte kist. Door het etiket te laten bedrukken met je eigen foto of de kist te voorzien van een naam maak je het cadeau extra persoonlijk. Is hij echt een grote bierliefhebber? Geef hem dan een van de vele bierpakketten cadeau met je eigen ontworpen wikkel. Met dit cadeau wordt het drinken van een biertje pas echt genieten!

Tip: Telefoonhoesje

Is hij iemand die niet zonder zijn telefoon kan? Verras hem dan met een super cool Telefoonhoesje. Ontwerp zelf in een handomdraai een telefoonhoesje precies zoals jij hem wilt. Een telefoonhoesje bedrukt met een leuk design, je mooiste foto of grappige tekst geeft zijn smartphone een unieke uitstraling. Met dit cadeau is het niet meer erg dat hij altijd in zijn telefoon zit, want met zo'n leuk telefoonhoesje is dat alleen maar een prettig gezicht.

Tip: Sleutelhanger

Mannen zijn vaak van alles kwijt. Ze weten niet meer waar ze papieren hebben gelaten, zijn hun portemonnee kwijt of kunnen hun sleutels niet meer vinden. Geef hem een mooie sleutelhanger cadeau die je zelf leuk maakt met je eigen foto, logo of tekst. Met deze extreem luxe sleutelhanger voorzien van eigen ontwerp raakt hij zijn sleutelbos vast nooit meer kwijt.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met