• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 23757 beoordelingen
Bob
op 26-01-20

"Erg leuke cadeautjes, veel keus. "

8 van 10
Nathalie
op 26-01-20

"Mooie kwaliteit artikelen. Snelle reactie. Als er iets niet goed/naar verwachting is, wordt er een oplossing.."

10 van 10
Anne
op 26-01-20

"Helaas was mijn klokje in eerste instantie net niet helemaal mooi afgedrukt. Maar gelukkig hebben jullie.."

9 van 10

Click Sieraad

Of iemand nu een chique look heeft, stoer gekleed is of een elegante uitstraling heeft, sieraden geven het totale plaatje net even iets extra's. Dit geldt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Kijk maar eens om je heen en je ziet bijna alle mensen dragen sieraden. Het is een verfraaiing van het lichaam. Iets dat mensen dragen voor het mooie of omdat het sieraad een dierbare herinnering heeft.

Click sieraden

Wil jij graag iemand verrassen met een persoonlijk sieraad? Dan zijn de click sieraden het perfecte cadeau. Click sieraden zijn sieraden waarbij je de losse clicks zelf kunt ontwerpen en vervolgens vast kan klikken op het sieraad. Het leuke aan deze sieraden is, je kunt iedere click voorzien van jouw eigen foto. Op deze manier maak je dus heel eenvoudig een heel bijzonder sieraad waarmee je elke keer weer een unieke look creëert!

Tip: Click armband

Zoek je een mooi sieraad met een stoere look? Geef iemand dan leren click armband cadeau. Door 3 clicks te voorzien van jouw leukste foto van bijvoorbeeld je kinderen, vriend(in) of huisdier creëer je een persoonlijke armband. Met het dragen van deze armbanden zijn dierbare altijd dichtbij op een trendy manier!

Tip: Click ring

Grote kans dat je iemand echt blij maakt door een mooie click ring cadeau te geven. Deze ring past iedereen doordat hij een elastisch bandje heeft dat eenvoudig mee rekt. Maak snel in de handige foto-editor jouw unieke ring door de click te voorzien van je mooiste foto. Een bijzonder sieraad om van te houden geef je cadeau met de click ring.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met