< Terug
  • De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Originele Voor haar cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 19583 beoordelingen
Priscilla
op 24-05-19

"Snelle service en de sleutelhanger was precies zoals ik op de site had ingevuld. "

10 van 10
Rudy
op 24-05-19

"Perfecte service en bliksemsnel geleverd. Hier koop ik nog spulletjes "

10 van 10
Barbara
op 24-05-19

"Goede service, duidelijk! Leuk en goed contact met klantenservice! Fijn geregeld en mooie producten.."

10 van 10
Een uniek en origineel cadeau voor haar!

Cadeau voor haar

Iedere vrouw kan het waarderen om af en toe eens verwend te worden met een leuk cadeautje. Een mooi cadeau met een persoonlijk tintje is iets waar iedere vrouw blij van wordt. Een mooie bos bloemen, lekkere chocolade, iets leuks voor in huis of een mooi persoonlijk sieraad. Vrouwen kunnen enorm genieten van een mooi, lief en warm gebaar.

Cadeau tips voor haar

Verwen je vrouw, vriendin, moeder of zus eens met een persoonlijk cadeautje speciaal voor haar gemaakt. Maak snel en eenvoudig het meest originele cadeau met jouw eigen foto, naam en/of tekst. Die vervolgens worden verpakt in een mooie cadeauverpakking. Laat met een unieke verrassing zien hoeveel je van haar houdt!

Tip: Click armband

Vrouwen houden ervan goed voor de dag te komen en zich zo mooi mogelijk te maken. Geef haar daarom eens een sieraad cadeau wat je zelf speciaal voor haar maakt. Met de Click armband geef je een persoonlijk sieraad cadeau wat ze voor altijd bij zich kan dragen. Maak de click uniek met een eigen foto van bijvoorbeeld de kinderen, partner of huisdier. De clicks zijn eenvoudig te wisselen en te combineren. Zo heb je met de click armband een blijvend cadeau dat altijd leuk blijft!

Tip: Kussen

Vrouwen zijn vaak bezig het gezellig te maken in huis. Een huis waar ze zich thuis voelt en er leuk uitziet is voor de meeste vrouwen een must. Verras haar daarom eens met een superleuk kussen. Het kussen wat je zelf kunt laten bedrukken met een mooie foto, lieve tekst of een mooi design zal het interieur een extra speciaal tintje geven. Zeker weten dat dit cadeau bij haar in de smaak valt.

Tip: Wijn

Iedere vrouw kan wel genieten van een goed glas wijn. Gezellig met vriendinnen aan de keukentafel een wijntje drinken of heerlijk knus op de bank met de kaarsjes aan, Franse kaasjes en een goed glas wijn. Dit zijn voor de meeste vrouwen echte geniet momentjes. Personalgifts heeft een uitgebreid assortiment wijnen waarmee je haar kunt verrassen. Kies de wijn waar ze van houdt en personaliseer het cadeau. Ontwerp een persoonlijk etiket met een leuke foto of tekst voor op de fles of laat een houten kist bedrukken met haar naam. Met deze persoonlijke wijn zal zij ongetwijfeld genieten van een heerlijk momentje.
+ Lees meer...

Ma t/m do: 8.30 - 22.00 uur; Vr: 8.30 - 17.30 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
PersonalGifts

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 762 224

Kan ik je helpen?
1 met