• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4
Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4Juf / Meester Schrijfmap - A4

Juf / Meester Schrijfmap

€ 19,95
9.7 van 10
1 beoordelingen
Staffelkorting?
  • Jouw ontwerp haarscherp en full colour
  • Afgewerkt met stijlvolle suède-look
  • Met pennenlus, steekvak en A4 notitieblok
  • Het leukste cadeau voor jouw juf of meester
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de Juf/Meester schrijfmap:
Afmetingen: 24 cm x 31 cm
Inclusief verwisselbaar A4 notitieblok

Met deze prachtige persoonlijke schrijfmap houdt jouw juf of meester alle notities bij elkaar!

Juffen en meesters zijn altijd druk in de weer met papieren, aantekeningen en cijfers. Om al deze notities geordend te houden kun je jouw liefste juf of meester verrassen met een persoonlijke schrijfmap! Het perfecte afcheidscadeau aan het eind van het schooljaar om jouw juf en meester te bedanken voor het afgelopen jaar. En met een mooie (klassen)foto of kindertekening op de voorkant van de map verras je hem of haar met een echt uniek cadeau!

De schrijfmap voor jouw juf of meester ziet er niet alleen waanzinnig uit, hij is ook nog eens ontzettend handig! De schrijfmap bevat een handig vak voor allerlei losse papiertjes en je kunt ook nog eens heel makkelijk je pen kwijt in het midden van de map. Jouw unieke schrijfmap wordt geleverd met een A4 notitieblok met 50 beschrijfbare vellen die je, wanneer hij helemaal vol is, makkelijk kunt vervangen door een nieuw notitieblok. Jouw kunstwerkje wordt in de beste kwaliteit gedrukt op de suède-achtige voorkant van de map. Een super handig, maar vooral ontzettend mooi, afscheidscadeau voor jouw juf of meester!

9.7 / 10
1 beoordelingen
10/10
C. | 11-06-2016
Goed prijs- en kwaliteitverhouding

Nu een offerte voor een Juf / Meester Schrijfmap ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?