• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Juf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – Rechthoek
Juf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – RechthoekJuf/Meester muismat – Rechthoek

Juf/Meester muismat

€ 9,95
Staffelkorting?
  • De allermooiste foto's in de beste printkwaliteit
  • Verkrijgbaar in verschillende unieke vormen
  • Met handige anti-slip onderzijde
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
icon
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over de muismat:
Vorm: Rechthoek
Afmeting: 25 x 19 x 0,5 cm

Computeren wordt een feestje voor jouw juf of meester met een unieke muismat met foto!

De allerliefste juf en beste meester van de wereld verdienen natuurlijk een uniek afscheidscadeau aan het eind van het schooljaar. Verras hem of haar met een vrolijke muismat! Maak de muismat persoonlijk door een leuke (klassen)foto, kindertekening en/of naam toe te voegen aan het ontwerp. Met deze speciale muismat bezorg jij de juf of meester heel wat uurtjes computerplezier!

De rechthoekige muismat is een feestje om naar te kijken dankzij jouw persoonlijke ontwerp. Kies een van de speciale design en voeg hier jouw favoriete foto of tekening aan toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw kunstwerkje in de beste kwaliteit op de muismat wordt gedrukt. Het perfecte afscheidscadeau voor alle juffen en meester!

Nu een offerte voor een Juf/Meester muismat ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Kan ik je helpen?
1 met