• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 21995 beoordelingen
Wilma
op 18-09-19

"Enorm blij met de kwaliteit en snelheid waarmee er wordt geleverd, absolute aanrader. "

10 van 10
William Gustavo..
op 18-09-19

"The products was delivered really fast and the quality is really good, exactly how I was waiting. Thank.."

10 van 10
Lyska
op 18-09-19

"Het zou mooi zijn als je bij jullie losse vulling voor de kussens kunt kopen, omdat een volledig bedrukt.."

9 van 10

Broodplanken

Op zoek naar een origineel cadeau voor een echte keukenprins of prinses? Dan ben je bij Personalgifts aan het juiste adres. Voor de echte kok of kokkin die graag in de keuken staat of zijn of haar hapjes mooi wil serveren is de broodplank het ideale cadeau. Een gepersonaliseerde broodplank is een geschikt cadeau voor dagelijks gebruik en/of speciale gelegenheden.

Broodplankjes met naam

Er zijn verschillende soorten broodplanken te verkrijgen. Zo kun je voor iedereen een bijzonder en een persoonlijk cadeau laten maken. Voorzie de broodplank van een eigen naam om het cadeau op deze manier extra uniek te maken. Een broodplank is het perfecte cadeau voor een liefhebber van koken of een blijvend cadeau voor een kind die graag zelf zijn of haar boterhammen smeert.

Tip: Voetbal

Is je kind helemaal fan van voetbal, maar gaan de boterhammen er wat moeilijk in? Geef dan deze broodplank met afbeelding van een voetballer erop cadeau. Met deze broodplank worden boterhammen eten een feestje. Op deze manier kan jouw eigen voetballertje op een hele leuke manier zijn of haar brood smeren waardoor die boterhammen zeker wel op komen!

Tip: Meisje

Meisjes helpen graag hun moeder in de keuken. Het mee helpen zal alleen maar leuker worden als zij daarbij ook haar eigen keuken gereedschap heeft. Een broodplank voorzien van haar eigen naam en een vrolijke afbeelding van een meisje zal dan ook een leuk cadeau zijn. Zo beleef je samen plezier in de keuken!
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met