• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 28082 beoordelingen
Pieteko
op 04-06-20

"Vlotte en nette afhandeling. "

9 van 10
Jolanda
op 04-06-20

"Er is meer dan genoeg aanbod maar ik bestel al zo veel jaar dat ik eigenlijk alles wat ik leuk vind .."

10 van 10
Sabrina
op 04-06-20

"Heel tevreden met jullie service!!! "

10 van 10

Broodplanken

Op zoek naar een origineel cadeau voor een echte keukenprins of prinses? Dan ben je bij Personalgifts aan het juiste adres. Voor de echte kok of kokkin die graag in de keuken staat of zijn of haar hapjes mooi wil serveren is de broodplank het ideale cadeau. Een gepersonaliseerde broodplank is een geschikt cadeau voor dagelijks gebruik en/of speciale gelegenheden.

Broodplankjes met naam

Er zijn verschillende soorten broodplanken te verkrijgen. Zo kun je voor iedereen een bijzonder en een persoonlijk cadeau laten maken. Voorzie de broodplank van een eigen naam om het cadeau op deze manier extra uniek te maken. Een broodplank is het perfecte cadeau voor een liefhebber van koken of een blijvend cadeau voor een kind die graag zelf zijn of haar boterhammen smeert.

Tip: Voetbal

Is je kind helemaal fan van voetbal, maar gaan de boterhammen er wat moeilijk in? Geef dan deze broodplank met afbeelding van een voetballer erop cadeau. Met deze broodplank worden boterhammen eten een feestje. Op deze manier kan jouw eigen voetballertje op een hele leuke manier zijn of haar brood smeren waardoor die boterhammen zeker wel op komen!

Tip: Meisje

Meisjes helpen graag hun moeder in de keuken. Het mee helpen zal alleen maar leuker worden als zij daarbij ook haar eigen keuken gereedschap heeft. Een broodplank voorzien van haar eigen naam en een vrolijke afbeelding van een meisje zal dan ook een leuk cadeau zijn. Zo beleef je samen plezier in de keuken!