• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Boek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - Hardcover
Boek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - HardcoverBoek met naam - Vik Flink - Hardcover
Inkijkexemplaar

Vik Flink - Hardcover

€ 20,95
10 van 10
1 beoordelingen
Staffelkorting?
  • Persoonlijk met naam en foto
  • De allermooiste print op prachtig papier
  • Bewaarexemplaar met luxe hardcover kaft
  • Met gave gratis Vik Flink app!
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
icon
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over 'Vik Flink':
Afmetingen: 24,5 x 19,5 cm
Omslag: hardcover
Aantal pagina’s: 32
Leeftijd: 3 tot 8 jaar
Geslacht: voor jongens en meisjes
Personalisatie: met naam en foto

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Download de super coole Vik Flink app:
Achterin het boek vind je een gratis vouchercode om de Vik Flink app te downloaden. Hier vind je nog veel meer grappige verhalen van Vik en zijn vriendjes. Je kunt zelfs de verhaaltjes inspreken, zodat het voorleesmoment echt uniek en interactief wordt. Veel leesplezier!

Jij bent een echte superheld in dit persoonlijke kinderboek met naam

Een boek met naam is het allerleukste cadeau voor kinderen! En dit persoonlijke Vik Flink boek is helemaal tof omdat de kleine lezer zelf een rol speelt in het verhaal. De naam en foto van het kindje komen namelijk meerdere malen terug in het boekje, echt uniek. Zo geef je niet alleen een heel bijzonder cadeau, maar ook een mooie herinnering voor later. De leukste verrassing voor een goed rapport, verjaardag, kerstcadeautje of gewoon zomaar.

Het is bedtijd voor Vik Flink. Maar hij durft niet te gaan slapen omdat er monsters onder zijn bed en in de kast zitten. Daarom doet hij zijn superheldencape om, omdat hij graag op jou wil lijken. Jij bent zijn grote held. Maar zijn die monsters wel echt zo eng? De naam en foto van de lezer worden op de kaft en in het boek verwerkt. Het persoonlijke kinderboek heeft een luxe hardcover kaft en de allermooiste illustraties waarin de foto verwerkt wordt. Maak nu jouw kinderboek!

10 / 10
1 beoordelingen
10/10
Lenie | 20-04-2019
Mijn kleinzoon werd 4 en was superblij met het boekje. Als de kleinkinderen jarig zijn krijgen ze van mij nog steeds een gepersonaliseerd boek en dat vinden ze erg leuk.

Nu een offerte voor een Vik Flink - Hardcover ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Kan ik je helpen?
1 met