• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)
Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)
Inkijkexemplaar

Boek met naam - Tip de muis

van € 17,95
€ 16,95
-6%
9.8 van 10
6 beoordelingen
Staffelkorting?
Soort
Softcover
€ 16,95
Onze keuze
Hardcover
€ 19,95
  • Persoonlijk met naam, foto en boodschap
  • De allermooiste print op prachtig papier
  • Bewaarexemplaar met luxe softcover kaft
  • Het is altijd feest met Tip de Muis!
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over het Tip de Muis boek met naam:
Afmeting: 21 x 21 cm
Omslag: softcover
Aantal pagina’s: 32
Geslacht: jongens en meisjes
Personalisatie: op de kaft en in het verhaal verwerkt

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Tip viert zijn verjaardag en jij mag komen in dit unieke boek met naam!

Een boek met naam is het allerleukste verjaardagscadeautje voor kinderen! En dit persoonlijke Tip de Muis boek is helemaal tof omdat Tip in dit boekje ook zijn verjaardag viert. Maar het leukste komt nog. Je kunt het boek namelijk een persoonlijke touch geven door de naam en foto van het kindje toe te voegen. De naam en foto komen sowieso op de kaft van het boekje te staan, maar de naam van het kindje wordt ook meerdere malen in het verhaal verwerkt. Zo speelt hij of zij echt een rol in het boek en is het naast een uniek kindercadeau ook nog eens een mooie herinnering voor later. Het Tip de Muis boek is ook leuk om te geven voor een goed rapport, of gewoon zomaar om lekker samen uit te lezen.!

Tip de Muis is jarig en kijkt mega uit naar zijn verjaardagscadeautje. Hij heeft zijn papa en mama al heel vaak gevraagd om een nieuwe fiets. Maar een paar dagen voor zijn verjaardag is de fiets ineens uit de etalage, oh nee! Jij bent uitgenodigd op Tip zijn verjaardagsfeestje, maar wordt dat nog wel gezellig nu Tip zo teleurgesteld is? Als jij hem troost komt dat vast helemaal goed. Een vrolijk verhaal over jarig zijn, cadeautjes krijgen en een wijze les over "kindertjes die vragen..". Begin snel met personaliseren en maak jouw persoonlijke kinderboek met naam.

9.8 / 10
6 beoordelingen
9/10
Marianne | 25-11-2019
Het boek zag er werkelijk schitterend uit, de foto is mooi geplaatst en het is erg leuk dat de naam van onze kleinzoon zo vaak terugkomt. Dat maakt het boek heel persoonlijk en speciaal. Hij krijgt het boek voor Sinterklaas, maar ik weet nu al zeker dat dit een groot succes wordt! Ook de service aan de telefoon was uitstekend, en het boek was goed verpakt waardoor het ook ongeschonden aangekomen is. Top!
10/10
Tamira | 05-08-2019
Kado is voor mijn kleinzoon die is gek van de boekjes van tip de muis
10/10
L.G.M. | 02-01-2019
+ het ziet er heel leuk uit, goed kwaliteit en zeker met het invoegen van de foto, maakt het wel heel persoonlijk. + fijn lettertype + snelle service + makkelijke manier van bestellen. volgende week geef ik het aan mijn nichtje en ik ben heel benieuwd naar haar reactie en dat van mijn familie.
10/10
Darina | 17-08-2018
Fenna is superblij met haar nieuw boek
10/10
Lisa | 27-05-2018
Echt heel gaaf geworden ! Super leuk verjaardagskadootje
10/10
Liliane | 23-03-2018
Mooi !

Nu een offerte voor een Boek met naam - Tip de muis ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?