Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)
Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)Boek met naam - Tip de Muis (Softcover)
Inkijkexemplaar

Boek met naam - Tip de muis

van € 17,95
€ 16,95

-6%

Staffelkorting?
Zondaglevering op Vaderdag voor €5.95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Soort
Onze keuze
Hardcover
€ 19,95
Softcover
€ 16,95
  • Alle gifts in eigen huis gemaakt
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen.
Gegarandeerd de beste kwaliteit.
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over het Tip de Muis boek met naam:
Afmeting: 21 x 21 cm
Omslag: softcover
Aantal pagina’s: 32
Geslacht: jongens en meisjes
Personalisatie: op de kaft en in het verhaal verwerkt

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Tip viert zijn verjaardag en jij mag komen in dit unieke boek met naam!

Een boek met naam is het allerleukste verjaardagscadeautje voor kinderen! En dit persoonlijke Tip de Muis boek is helemaal tof omdat Tip in dit boekje ook zijn verjaardag viert. Maar het leukste komt nog. Je kunt het boek namelijk een persoonlijke touch geven door de naam en foto van het kindje toe te voegen. De naam en foto komen sowieso op de kaft van het boekje te staan, maar de naam van het kindje wordt ook meerdere malen in het verhaal verwerkt. Zo speelt hij of zij echt een rol in het boek en is het naast een uniek kindercadeau ook nog eens een mooie herinnering voor later. Het Tip de Muis boek is ook leuk om te geven voor een goed rapport, of gewoon zomaar om lekker samen uit te lezen.!

Tip de Muis is jarig en kijkt mega uit naar zijn verjaardagscadeautje. Hij heeft zijn papa en mama al heel vaak gevraagd om een nieuwe fiets. Maar een paar dagen voor zijn verjaardag is de fiets ineens uit de etalage, oh nee! Jij bent uitgenodigd op Tip zijn verjaardagsfeestje, maar wordt dat nog wel gezellig nu Tip zo teleurgesteld is? Als jij hem troost komt dat vast helemaal goed. Een vrolijk verhaal over jarig zijn, cadeautjes krijgen en een wijze les over "kindertjes die vragen..". Begin snel met personaliseren en maak jouw persoonlijke kinderboek met naam.

Nu een offerte voor een Boek met naam - Tip de muis ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

0111 - 762224

Liever een prijs via e-mail?