• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 27562 beoordelingen
Seppe
op 25-05-20

"Bij de eerste bestelling is er iets fout gelopen, maar dat hebben jullie na bericht meteen rechtgezet.."

9 van 10
Caroline
op 24-05-20

"Snelle levering en een fout is heel snel en netjes opgelost. En daar gaat het om: er kan altijd iets.."

10 van 10
Marielle
op 22-05-20

"Snelle levering, goede kwaliteit boeken. Jammer dat er niet zo veel keuze is qua gepersonaliseerde boeken.."

9 van 10

Dora en Diego boekjes


Kan jouw (klein)kind ook geen genoeg krijgen van Dora? Bij Personalgifts hebben we de leukste Dora en Diego boekjes, waar jouw (klein)kind de hoofdrol in kan spelen. In dit Dora boek worden de naam en gegevens van het (klein)kind op originele wijze verwerkt in de tekst. Zo ga je een spannend avontuur tegemoet met Dora en haar vriendjes en reizen jullie samen de hele wereld over!

Voor jong en oud wordt het nu nog leuker om voor te lezen, of voorgelezen te worden, uit een van de persoonlijke Dora boekjes. Maar de Dora boekjes zijn ook leuk voor de beginnende lezer om te oefenen in lezen.

In deze kinderboekjes gaat jouw (klein)kind op een spannend avontuur samen met Dora, Diego en hun vele vriendjes. De Dora en Diego boekjes zijn geschikt vanaf een leeftijd van 2 jaar en zijn ook heel leuk om zelf te leren lezen. Met dit boek cadeau maak je jouw (klein)kind vast en zeker blij!

Diego boekjes

Is jouw (klein)kind meer fan van Diego? Geen probleem, want bij Personalgifts hebben we ook de leukste Diego boekjes! Geef een van de persoonlijke Diego boekjes cadeau aan jouw (klein)kind en ga samen op een spannend avontuur!

Dit Diego boek kun je helemaal zelf ontwerpen in onze handige online foto-editor. Kies het gewenste boek uit en voeg hier jouw eigen foto en naam aan toe. Zo heb je in een handomdraai een uniek cadeau waar jij en jouw (klein)kind veel plezier van zullen gaan beleven!

Dora en Diego

Wie kent ze nu niet, de twee leuke vrienden Dora en Diego bekend van hun televisie serie op Nickelodeon. Dora en Diego zijn twee goede vrienden, die samen veel spannende avonturen beleven. In hun avonturen laten ze de kinderen niet alleen kennis maken met verschillende werelddelen en hun cultuur, maar ook met andere talen, zoals Engels. Dit maakt Dora en Diego niet alleen leuk om naar te kijken, maar ze zijn ook nog eens heel educatief!