• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)
Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)Dikkie Dik Kerstboek met naam (Softcover)
Inkijkexemplaar

Dikkie Dik - Kerstboek met naam

van € 17,95
€ 16,95
-6%
9.0 van 10
6 beoordelingen
Staffelkorting?
  • Met naam en foto op de kaft en in het boek
  • De allermooiste print op prachtig papier
  • Bewaarexemplaar met luxe softcover kaft
  • Jij viert dit jaar Kerstmis met Dikkie Dik!
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
icon
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over het Dikkie Dik Kerstboek
Afmeting: 18 x 18 cm
Omslag: softcover
Afwerking: geniet gebonden
Aantal pagina's: 16
Leeftijd: 2-6 jaar Extra: het boek bevat twee verhaaltjes, waarvan jouw kleintje in eentje de hoofdrol speelt.

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

In dit persoonlijke Dikkie Dik Kerstboek speelt jouw (klein)kind speelt de rol van Poes!

In deze gepersonaliseerde Kerst-editie vind je twee verhalen over Dikkie Dik, die samen met zijn vriendje Poes Kerstmis viert. Je (klein)kind speelt in de verhalen een poes, samen halen ze veel kattenkwaad uit. Ze snoepen van de kerstkransjes in de boom, krabbelen aan de pakjes, springen in de boom en vallen in slaap tussen de pakjes.

Een leuk geïllustreerd boek wat door de personalisatie van foto en naam een herkenbaar interactief boek is voor zelfs de allerkleinste. Dit originele cadeau is ideaal voor onder de kerstboom. Een boek wat nog jaren uit de kast zal worden gehaald en al snel het favoriete boek van je (klein) kind zal worden.

9.0 / 10
6 beoordelingen
10/10
Mellissa | 16-12-2019
Prachtig! Heel leuk om dit te kunnen geven als kerstkado! Helaas perongeluk de softcover besteld maar nog steeds erg leuk.
8/10
Ineke | 03-01-2019
Mooi boekje geworden. Vond het wel jammer dat in het tweede verhaaltje de naam van Linn niet meer voorkwam. Misschien een hardcover ook een optie?
7/10
Lia | 26-12-2016
Ik miste bij mijn laatste bestelling het wenskaarten.

Wat vervelend dat de wenskaarten niet zijn geleverd! Als ik de bestelling nakijk zie ik geen wenskaarten vermeld. Er wordt contact met je opgenomen om dit met je op te lossen.
10/10
Magda | 20-12-2016
Ik heb het boekje als een kerstcadeautje, voor onder de kerstboom besteld. Jammer dat Jip niet meer voorkomt in het tweede verhaaltje!
4/10
Truus | 18-12-2016
Ik wist dat het een zachte kaft zou hebben, maar had liever een harde kaft gehad, maar die mogelijkheid werd niet gegeven. Het boekje is slecht ingebonden, zodat het niet echt kan openslaan en niet gemakkelijk leest. Omdat het bijna kerst is heb ik het maar gehouden, maar het is wel een tegenvaller. Enkele jaren geleden heb ik voor mijn oudere kleinkinderen ook boekjes bij jullie bestel, maar die waren veel beter!

Wat vervelend om te horen dat het boekje op deze manier is geleverd. Natuurlijk is dat niet de bedoeling! Er wordt dan ook contact met je opgenomen om dit passend voor je op te lossen.
8/10
Elly | 06-12-2016
Zou heel graag een harde kaft zien.net als bij ernst en Bobby

Helaas hebben wij deze nog niet in het assortiment. Gelukkig wordt het assortiment elk jaar uitgebreid en ik verwacht dan ook dat deze in de toekomst ook in hard-cover besteld kan worden.

Nu een offerte voor een Dikkie Dik - Kerstboek met naam ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Kan ik je helpen?
1 met