• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 30814 beoordelingen
Gino
op 29-09-20

"Zeer gemakkelijk En voor vragen altijd direct hulp "

10 van 10
Ha
op 29-09-20

"Goed product en snelle levering! Top;) "

7 van 10
C.a
op 29-09-20

"Altijd leuk!!! "

10 van 10

Dikkie Dik boekjes

Als echte Dikkie Dik liefhebber is het natuurlijk superleuk als jouw naam in het interactieve verhaal wordt verwerkt. Het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Ieder kind van 2-6 jaar zal genieten van de avonturen in zijn of haar persoonlijke boek!

Door de mooie prenten, die in de Dikkie Dik boekjes staan, worden de verhaaltjes op bijzondere wijze in beeld gebracht. Hierdoor wordt voorlezen nog leuker. We hebben hier alvast twee boeken voor je toegelicht.

Dikkie Dik is jarig

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagsgeschenk voor je (klein)kind? Kijk dan eens naar dit Dikkie Dik is jarig boek. Het (klein)kind kan nu samen met Dikkie Dik zijn verjaardag beleven. Dikkie Dik is namelijk bijna jarig, maar is zo zenuwachtig dat hij er bijna niet van kan slapen!

Jouw kindje zal zich enorm in dit interactieve verhaal herkennen en speelt samen met Dikkie Dik de hoofdrol in het boek. Voeg zelf de naam van jouw (klein)kind toe en Personalgifts zal de naam zorgvuldig in het boek verwerken. Het perfecte cadeau voor de jarige!

Dikkie Dik welterusten

Kan jouw (klein)kind niet genoeg krijgen van de verhalen over Dikke Dik? Laat hem of haar dan nu meespelen in dit Dikkie Dik avontuur! In het boek Dikkie Dik welterusten heeft Dikkie Dik jouw hulp nodig met het oplossen van de raadsels, zodat jullie allebei lekker kunnen gaan slapen. De naam van het kind wordt verwerkt in de tekst van het boek, zodat voorlezen nu nog leuker wordt. Met dit Dikkie Dik boek zal jouw (klein)kind heerlijk in slaap vallen richting dromenland.

Dikkie Dik

Wie kent Dikkie Dik nu niet? Dikkie Dik is de bekende rode kater uit Sesamstraat, waar al vele kinderprentenboeken over zijn geschreven. In zijn boeken beleeft Dikkie Dik allerlei spannende avonturen.

Voor de echte Dikkie Dik fans heeft Personalgifts naast boekjes ook nog andere leuke Dikkie Dik cadeaus. Maak dit Dikkie Dik cadeau nog persoonlijker door eigen naam en tekst toe te voegen. Door de lieve uitstraling van Dikkie Dik is hij zeer geliefd bij veel kinderen. Daarom zullen zij vast en zeker blij zijn, als zij een gepersonaliseerd Dikkie Dik cadeau krijgen!