Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)
Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)Buurman & Buurman leggen jouw zwembad aan! (Hardcover)

Buurman en Buurman

van € 20,95
€ 19,95

-5%

9.4 van 10
9 beoordelingen
Staffelkorting?
Zondaglevering op Vaderdag voor €5.95
Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Soort
  • Met naam, foto en persoonlijke boodschap
  • De allermooiste print op prachtig papier
  • Bewaarexemplaar met luxe hardcover kaft
  • Het is altijd feest met Buurman & Buurman!
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over het Buurman & Buurman boek
Afmeting: 21x21 cm
Omslag: Hardcover
Aantal bladzijdes: 24
Leeftijd: 8-128 jaar

In dit grappige leesboek met jouw naam en foto komen Buurman & Buurman een zwembad in je tuin aanleggen.

Buurman & Buurman, de twee onhandige, maar grappige klussers komen in jouw tuin een zwembad aanleggen. Het aanleggen van het zwembad blijkt niet zo makkelijk te zijn en er gaat weer van alles fout. Na een reuze explosie lijkt het helemaal verloren te zijn, maar ze bedenken op hun manier samen toch een goede oplossing. A je to!

Dit originele boekje is extra leuk omdat jouw naam en foto erin verwerkt wordt. Het is zelfs mogelijk om samen met Buurman & Buurman op de kaft van het boek te staan. Het boek bevat vrolijke en kleurrijke illustraties. Het duo zal voor kinderen erg herkenbaar zijn uit de animatieserie op tv, maar ook volwassenen zullen dit leuke Buurman & Buurman boekje zeker waarderen!

Gemiddelde 9.4 van 10 uit 9 beoordelingen

Door Judith op 18-06-2018
8 van 10
Ik moet het nog geven, maar leuk verhaal.
Door Atie op 17-06-2018
10 van 10
Het kind was erg enthousiast en blij met het boek.
Door Viviën op 15-04-2018
10 van 10
Heel erg leuk boek! We lezen het elke avond.
Door Dajenne op 06-12-2017
9 van 10
Geweldig grappig voor de volwassen buurman & buurman fans
Door Ketty op 09-11-2016
8 van 10
Soms is er te weinig keuze, zeker voor de leeftijd van ongeveer 8 jaar. Het is belangrijk exact aan te geven voor welke leeftijd iets geschikt is, zeker bij boeken!!
Door Carla op 22-10-2016
10 van 10
Ik heb 4 boeken besteld voor de kleinkinderen. Zij krijgen deze boeken met sinterklaas. Ik weet zeker dat er erg blij mee zijn. De boeken zien er schitterend uit. Ik heb 1 X telefonisch contact gehad omdat ik de achternaam van een kleinzoon verkeerd had doorgeven. Deze vriendelijke mevrouw heeft het direct gewijzigd en het staat nu goed op het boek. Ik heb diverse oma' s geïnformeerd over de mogelijk van een boek met de naam +foto van hun kleinkind. De wijze van informeren over de verzending en levering is helemaal goed. Succes met jullie werk Groeten Carla van Dijk

Nu een offerte voor een Buurman en Buurman ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?