• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Bureau Marit - HardcoverBureau Marit - HardcoverBureau Marit - HardcoverBureau Marit - HardcoverBureau Marit - Hardcover
Bureau Marit - HardcoverBureau Marit - HardcoverBureau Marit - HardcoverBureau Marit - HardcoverBureau Marit - Hardcover
Inkijkexemplaar

Boek - Bureau Marit

€ 19,95
9.5 van 10
7 beoordelingen
Staffelkorting?
Uitverkocht
  • Persoonlijk met naam, foto en boodschap
  • Scherpe kleurrijke print op prachtig papier
  • Bewaarexemplaar met stevige hardcover kaft
  • Het allerleukste boek voor echte detective-fans!
Alle gifts in eigen huis gemaakt.
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd de beste kwaliteit
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug

Meer informatie over het boek:
Afmetingen: 12,5 x 20 cm
Aantal pagina's: 226
Omslag: hardcover

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken. Over Bureau Marit
Deze gepersonaliseerde detective is gebaseerd op de Bureau MaRiT-reeks, een serie spannende detectiveromans uit Rotterdam met de eigenzinnige privédetective Marit in de hoofdrol. De auteur van Bureau MaRiT is ED Vermeulen.

Speel de hoofdrol in deze spannende detective met naam!

Bestel nu je eigen gepersonaliseerde spannende eigentijdse roman, waarin zowel de vrouwelijke titelrol als de mannelijke sleutelfiguur de hoofdrol spelen. Als vrouw zal je naam van het gelijknamige detectivebureau groot op de voorkant van het boek komen te staan. Op de achterzijde kan je een leuke foto plaatsen. Als gever van het boek kan je een leuke boodschap en jouw naam laten afdrukken in het boek. Leuk cadeau voor je moeder, je vriendin én je mannelijke partner!

Wanneer je als vrouwelijke privédetective voor de keuze wordt gesteld om af te rekenen met een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden, neemt jouw leven een andere wending. Een vriend bij de politie Rotterdam Rijnmond roept jou hulp in bij de vermissing van een klein meisje, wat leidt tot een emotionele zoektocht. Je ontmoet daarbij vreemde individuen, rijkelui met geheimen en een mysterieuze man die licht werpt op een vreemde kwestie.

9.5 / 10
7 beoordelingen
8/10
Jelle | 07-04-2018
Heel leuk, al zou het fijn zijn mochten er meer titels beschikbaar zijn (Vlaamse thrillerschrijvers als Deflo, Aspe en Geeraerts b.v.) en dat je nog iets meer kan aanpassen in het boek zelf zoals de plaats of meerdere personages veranderen. Ik heb het cadeau nog niet gegevens aan de persoon voor wie het is, maar ik denk wel dat ze er blij mee zal zijn...
10/10
Dajenne | 21-11-2017
Ligt hier op de kast te wachten tot ik het kan geven, maar wij hebben al de grootste voorpret (je gaat hem bijna eerst zelf lezen voor je het kado doet).
9/10
Yvonne | 19-09-2016
Ziet er goed uit
10/10
petra | 13-04-2016
Fijn om te geven aan iemand die graag leest wanneer ZE zelf de hoofdrol kan spelen.
8/10
Jolien | 14-03-2016
Zag er goed uit.
8/10
Annette | 25-02-2016
Zag er mooi uit

Nu een offerte voor een Boek - Bureau Marit ?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

0111 762 224

Passend in elk zakelijk cadeaubeleid
Op werkdagen binnen 24 uur leverbaar
Keuze uit meer dan 1200 cadeaus
Al vanaf 1 stuk te bedrukken

Liever een prijs via e-mail?

Dit cadeau hebben wij helaas op dit moment niet op voorraad. We doen er alles aan dit zo snel mogelijk weer voor jou te kunnen maken.

Wil je meer weten over de levertijd van dit cadeau? Neem dan even contact op met onze klantenservice.