• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
< Terug
Originele Boek volwassenen cadeaus
Cadeauvinder
Toon filters
Verberg filters
Geslacht
Geslacht
Thema
Thema
76 cadeaus voor: Boek volwassenen
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 22233 beoordelingen
Niels
op 18-10-19

"Hartelijk bedankt! Mooie cadeaus en snelle levering! "

10 van 10
Femke
op 15-10-19

"Altijd snelle service Goeie kwaliteit Gewoon top!! "

10 van 10
melissa
op 15-10-19

"super "

10 van 10

Boeken volwassenen

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor iemand die echt van boeken houdt? Laat hem of haar zich dan helemaal verliezen in één van de vele unieke boeken die Personalgifts in het assortiment heeft. Voor iedere leeftijd en in elk genre is er een leuk boek te vinden. Een persoonlijk cadeau spreekt iedereen aan. Niet alleen kinderen kunnen genieten van een goed boek, ook voor volwassenen is een momentje voor zichzelf erg fijn.

Boek voor volwassenen

Een eigen boek is een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Met de uitgebreide selectie boeken zit er altijd wel een passend boek tussen wat je cadeau kunt geven. Laat iemand weer even helemaal tot zichzelf komen met een uniek boek. Of het nu een doe boek, een leesboek of een luchtige strip is, met een origineel boek ben je verzekerd van een succes cadeau!

Tip: Kleurboek

Kleurboeken voor volwassenen zijn enorm populair. Laat iemand een momentje voor zichzelf nemen door alle dagelijkse beslommeringen van zich af te tekenen. Met een kleurboek voor volwassenen kun je de creativiteit van de ontvanger weer aanboren. Laat hem of haar kleur geven aan de vele mooie patronen die het kleurboek te bieden heeft. Een mooi boek waarvan de gedachten weer even op nul kunnen worden gezet en het kleuren zorgt ook nog eens voor een verrassend goed gevoel.

Tip: Baantjer

Op zoek naar een origineel cadeau voor een echte boekenwurm die wat avontuur wel waardeert? Stuur hem of haar dan op pad met de Cock met C-O-C-K in een Baantjer boek. Jij vult zelf de gegevens van de ontvanger in, zoals de naam, achternaam, leeftijd en woonplaats. Deze worden automatisch verwerkt in het Baantjer boek, waardoor de ontvanger zelf mee gaat op detective avontuur. Dit boek zal ongetwijfeld zorgen voor heel wat fijne leesuurtjes.

Tip: Donald Duck

Ken jij iemand die een heel bijzonder en uniek cadeau verdient? Laat diegene dan een rol spelen in de leukste avonturen van Donald Duck. Jij kan zelf bepalen welke titel het blad moet krijgen en wie er de hoofdrol krijgt in een van vele Donald Duck titels. Zeer geschikt cadeau voor iemand die dol is op lezen in de leukste vorm.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met