• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Babyboek cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30574 beoordelingen
Inge
op 22-09-20

"goede en snelle service "

10 van 10
Lynn
op 22-09-20

"Mooie gravure en snelle levering! "

10 van 10
Birgen
op 22-09-20

"Heel vlugge service👌👌👌👌👌👌 "

10 van 10

Babyboekjes

Met je baby op schoot samen een boekje lezen is een heerlijk moment. Lekker samen genieten van een boekje waarbij je baby nieuwe dingen kan ontdekken. Want naast dat lezen vooral erg leuk is, is het voor de allerkleinste ook leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling op een speelse manier.

Naast een voorlees boek is het ook erg leuk een persoonlijk boek te hebben van je kindje waarin je alle gegevens kunt bijhouden. Zo kan je later altijd weer terug zien wat jouw kindje deed in bepaalde situaties of met een bijzonder moment.

Boek met naam

Wat voor soort boekje je ook zoekt, Personalgifts heeft een ruime selectie babyboekjes voor elke gelegenheid. Een babyboek is een origineel cadeau voor een babyshower, geboorte, doop of communie. Een boek is een blijvend cadeau waar zowel de baby als de ouders lange tijd plezier van zullen hebben.

Tip: Kinderdagverblijf boek

Met dit unieke kinderdagverblijfboekje kan je op een bijzondere manier de vorderingen van je kind volgen. Laat de leidster het boekje zorgvuldig bijhouden zodat je een goed beeld krijgt van de ontwikkeling van jouw dreumes. Door de diversiteit aan onderwerpen die aan bod komen in het boek lees je precies hoe jouw kind het kinderdagverblijf beleeft. Met dit boek geniet ook jij maximaal van alle ontdekkingen en belevenissen die jouw kind heeft op momenten dat je er niet bij bent. Leuk voor nu en later!

Tip: Mijn babyboek

In dit bijzondere babyboek speelt jouw eigen kind de hoofdrol. Laat jouw (klein)dochter of (klein)zoon als prins of prinses op zoek gaan naar de kronen in het kroontjesrijk. Het is een uniek boek doordat de naam en de belangrijkste geboortegegevens van jouw kindje worden verwerkt in het verhaal.

Een persoonlijk babyboek met superleuke verhaaltjes voor de allerkleinsten. Dit boek is een prachtig cadeau wat zorgt voor een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby.

Tip: Babyboek Bumba

Bumba is voor vele kleintjes een vriend. Laat je kindje vrienden worden met Bumba om samen een hoofdrol te spelen in het Bumba babyboek. De naam van het kindje komt op diverse plaatsen in het boek terug. Wat het boek nog unieker maakt, is dat er ook een foto van het kindje in het boek kan worden geplaatst. Zo speelt jouw kind dus echt samen met Bumba! Dit persoonlijke Bumba boek zal ongetwijfeld voor veel leesplezier zorgen.